Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F
Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.
Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.
Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.
Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.
Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem
Oké akkor rossz példát mondtam. Biztosan van olyan is amivel sokkal jobban el lehetne indítani egy beszélgetést. Például:
- Szociológiából kell írnom egy esszét és ehhez kapcsolódóan lenne pár kérdésem. Ráérsz 1 percre?
- Igen de csak 1 percre.
- Te hol szoktál ismerkedni?
....
Sajnálom szegény kerdezőt.
Amúgy fesztiválokon sokkal nyitottabbak az emberek, ott lehet kb minden szar dumával ismerkedni, csak hát nem biztos hogy tartós lesz.
De amúgy nem az a gáz az egészben , hogy belegondolok régen hogy ismerkedtek: Hát nem a facebookon.
Most meg itt járunk hogy me2, meg mindenki rohan , kérdezni érdeklődni random ismerkedni "creepy" lett.
"Ráérsz 1 percre?"
Ott tévedsz, hogy erre igent adsz a lány szájába. Nemet fog mondani, te meg átvered.
Mondom újra, bizalmaskodás. Elkezdesz a semmiből a nagyanyádról beszélni. Ez bolond dolog.
Reductio ad absurdum, hogy érthető legyen:
Egymás mellett állunk a buszmegállóban. Elkezdek hozzád beszélni.
A verzió
- Annyian vagyunk, lehet nem fogunk felférni. Nem tudod, mikor jön a következő?
Ha ismerkednék, és meg akarnék nyitni egy kommunikációs csatornát, így tenném. Mert valóban utálom a tömeget, inkább várnék másik buszt, és ha a másik nem nyitott az ismerkedésre, semmi gáz.
B verzió
- Te, reggel olyat szartam, hogy még mindig csíp. Ha a tömeg nekem jön, lehet befosok. Te meg szoktad mosni a feneked kaka után?
Érted? Az ember nem fog idegennel olyan dologról beszélni, amihez nem elég bizalmas a kapcsolat. Az A verzió egy szituációba illő párbeszéd. A B nem igazán.
Kérdező
Lehet nem vagy elutasító, de nem nálad van sajnos a p!na.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!