Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol próbáljak ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F

Figyelt kérdés

Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.

Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.

Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.

Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.

Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem

2022. okt. 31. 08:13
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
68%
Net? En se tudom..
2022. okt. 31. 08:13
 2/59 anonim ***** válasza:
23%
Szórakozóhely? Ott a legegyszerűbb.
2022. okt. 31. 08:20
 3/59 A kérdező kommentje:
Plusz azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a nők fél évente legalább 5 lehetőséget kapnának csak úgy random mikor mennek valahová. Szerintem mi férfiak tartunk attól hogy nyissunk egy teljesen idegen lány fele aki szimpi. Ugyanakkor a nők is feltételezem vevők lennének rá erre ha tényleg a lehető legnormálisabb módon tennénk meg a beszélgetés kezdeményezését.
 4/59 anonim ***** válasza:
68%

“Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire.”

Lol, nem. Teljesen normális lányok is vannak ott. Az más kérdés, hogy neked mindenki aranyásónak számít, aki nem akar csóró pasit, és mindenki felszínes, akinek nem jössz be.

5/59 A kérdező kommentje:

Ehelyett mindenki a telefonjába merül egy vonaton, buszon ahol simán lehetne néha beszélgetni is. Vagy buszmegállóban. Nem azért beszélgetünk ismeretlenekkel hogy feltétlen felszedjük. Én múltkor egy biciklis sráccal beszélgettem a vonatállomáson mert én is biciklivel mentem. No homo, nem akartam felszedni.

Olyan gondolatok vannak a fejemben hogyha odamegyek csak úgy pl. plázában akkor elhajtanak úgyis, egy sz*rnak néznek pedig nem kellene hogy így legyen. Kinézetre sem vagyok olyan meg viselkedésre sem.

2022. okt. 31. 08:24
 6/59 A kérdező kommentje:

Én arról beszéltem, hogy a nem felszínes lányok akik nem csak kalandra vágynak vagy éppenséggel arra hogy a pasi anyagi vonzatàt tekintve megnyerjék az ötös lottót, vajon minek tesznek ki olyan képeket ahol jóformán a méhszájukat is lehet látni. Miért nem azt mutatják meg hogy sportolni tudnak netán rajzolni, festeni, zongorázni is vagy erdőben túrázni. Ehelyett a külföldi utazásaikat rakják ki hiszen tudjuk ahhoz pénz sem kell és a pasitól nem várnák el hogy azokat finanszírozni kelljen.

Én a legszofisztikáltabb, legegyszerűbb képekkel teljesen beérném. Nem kell villantani, hatsót meg melleket kipakolni, külföldi utakat mutogatni meg pózerebbnél pózerebb csücsörítős képeket kirakni. Egy normális srác nem ezekre gerjed én abban biztos vagyok. A felszín alá fog ásni ott ahol a pók fészkel.

2022. okt. 31. 08:31
 7/59 anonim ***** válasza:
78%

Talán nem azokkal kéne foglalkoznod, akik nem felelnek meg neked, hanem fordíthatnád a figyelmed azokra is, akik nem ilyenek. Mert igen, rengeteg más stílusú lány is van tinderen is akár, nem csak az, amit lefestettél. Arról nem is beszélve, hogy magadon sem ártana dolgoznod, mert komoly komplexusról árulkodik, ha neked más külföldön készített képe láttán ezek az első gondolataid.

2022. okt. 31. 09:18
 8/59 A kérdező kommentje:

Szívesen fordítanám a figyelmet azokra a lányokra, már ha lennének többen. Lehetséges hogy az algoritmusok valamiért nekem 95%-ban csak ezeket a lányokat dobták fel. Általános dolog, hogy egy sráccal összematchel egy lány és vagy nem ír vissza egy normális szövegre, vagy szó nélkül otthagy pár ártatlan mondat után.

Akár igazad is lehetne a komplexusokkal kapcsolatban. Egyáltalán nem gond ha valakinek van egy-két ilyen hangulatos külföldi képe. Talán épp ugyanilyen képeket várnának el a srácoktól is. Ezzel sincs gond. Bár én az a fajta srác vagyok akinek a körítés kevésbé fontos ha megvan a kémia. Ezek a villantós képek gyakran popsivillantással is szoktak társulni és nekem ez mind mind a felszínes kategóriába viszi el a lányt anélkül hogy megismerném.

Bennem azt a benyomást kelti, hogy ezeknek a lányoknak igenis az a fontos egy kapcsolatban hogy külföldi utakra el tudd vinni őket. A belső értékek is valószínűleg éppen ugyanúgy..

2022. okt. 31. 09:31
 9/59 A kérdező kommentje:
A kérdésre továbbra is várom a válaszokat, hogy mások hol jöttek össze stb.
2022. okt. 31. 09:38
 10/59 anonim ***** válasza:
29%
Én Tinderen ismerkedtem meg a férjemmel
2022. okt. 31. 09:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!