Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol próbáljak ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F

Figyelt kérdés

Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.

Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.

Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.

Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.

Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem

2022. okt. 31. 08:13
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Ebben igazad is van. Bár suliban is az ilyen gyakran megesik. Megtetszik egy srácnak egy lány és odamegy hozzá ismeretlenül. Persze egy suliba járnak, közös témájuk is lesz stb. Én sem támogatom azt amikor odamegy egy srác hogy nagyon szimpatikus vagy megadod a facebookod és hasonlók. Viszont plm egy útbaigazítás keretében már sokkal jobban el lehet kezdeni beszélgetni is. Aztán hamar kiderül hogy lelki összehang van-e vagy nincs.
2022. okt. 31. 13:52
 32/59 anonim ***** válasza:
27%

De én nem beszélgetek senkivel, aki segítséget kér. És segítőkész vagyok. Útbaigazítok bárkit, néniknek segítek a cókmókjukat fel-le pakolni villamosra, babakocsisoknak is segítek, de ezek normális emberi interakciók, nem meghívások beszélgetésre.

Mellesleg ugyanúgy egy idegen marad, ha segítséget kér.

- Szia, nem tudod, merre van a patika?

- De igen, itt az épület túloldalán jobbra.

- Köszi. És mi a kedvenc filmed?

???

2022. okt. 31. 13:59
 33/59 A kérdező kommentje:

Abszolút így van, nem meglepő hogy a feljelentések is döntő többségében férfiak ellen történik. Ezeket az eseteket a rendesebb srácok nem fogják tudni ellensúlyozni sosem. Érthető ha már sok lány reflexszerűen nyúlna a gázsprayhez mikor egy ismeretlen srác csak útbaigazítást kérne.

Sajnálatos hogy ezt a dolgot a legalja elcsesszerintette de hogyha valaki nem vágja el magát mindjárt az elején akkor tartom, továbbra is érdemes lehet megadni az esélyt ha szimpi. Én sosem erőszakoskodtam, nem akartam rosszat senkinek. Nyilvánvaló hogy nem a legszerencsésebb módja az ismerkedésnek a random megszólítósdi de mégis azt gondolom, hogy a nőknek sem adódik igazán sok jó lehetőség/partner egy évben. Abból a kevésből válogatnak akit nagy nehezen eléjük rak az élet.

2022. okt. 31. 14:00
 34/59 anonim ***** válasza:
76%
30-as, manapság a fiatal lányok olyan szép magasra nőnek, én is megtanultam, hogy csak őket szabad megkérni.
2022. okt. 31. 14:01
 35/59 A kérdező kommentje:

Az útbaigazás egy példa volt a sok közül.

- Szia nem tudod merre kell menni a Vásárcsarnok fele? Sosem jártam még erre.

- De igen..... utána jobbra...

- Igazából a mamámnak szeretnék venni egy kis oldalast mert az a kedvencem és azt ígérte csinál nekem csak nagyon fáj a lába. Te tudsz főzni egyébként? Nem tudsz olyat mondani nekem ami valami egyszerűbb, amit én is meg tudnék főzni?

....

2022. okt. 31. 14:04
 36/59 anonim ***** válasza:
22%
Igen, ezt kínban végighallgatom, azt mondom, hogy "nem", és eloldalazok, közben sasolom, hogy követ-e, és megírom a tesómnak, hogy megint betalált egy őrült.
2022. okt. 31. 14:07
 37/59 A kérdező kommentje:
Lehetne az is hogy: szia nagyon adnálak megadod a számod? Viszont ezt vagy valami hasonlót mégis normálisabbnak gondolok. Szerintem egy emberről egy-két perc alatt le lehet vágni hogy valószínűleg nem kattos teljesen, persze van a pszichopátiának formái mikor azt gondolnád nem kattos de mégis az. Viszont ha bejön a srác és nincs mi ellene szóljon akkor kár lenne lekoptatni. Ez még mindig személyesebb formája az ismerkedésnek mint a facen ráírok / Tinderen matcheltünk.
2022. okt. 31. 14:12
 38/59 anonim ***** válasza:
27%

Nem, ez bolond. Velem ilyen sokszor van, és az egyetlen gondolatom, hogy bolond.

Pont amiatt fura, hogy bizalmas kapcsolatot erőszakol rám. Ilyet ismerős kezd el mondani, ha megkérdezem, mi van vele, nem egy idegen, kérdezés nélkül. Ez rögtön ijesztő.

2022. okt. 31. 14:15
 39/59 A kérdező kommentje:
Oké, nem alaptalan amit mondasz, többségében nem a jól szituált, csodapasik próbálkoznak így. Bár nekem anno sikerült így lányokkal beszélgetni. Jóllehet azóta változott sok minden. Bizalmatlanság van, félelem, minden mögött a szexet látják a nők meg az erőszakot. Ez sem alaptalan, ezek mennek a hírekben is non-stop. Jobban belegondolva akik magányosabbak és szeretnének párkapcsolatot azoknak tényleg nem sok lehetősége van. Tinder egy sz@r, facebookon sanszos hogy nem írnak vissza csak úgy ismeretlennek, nem mindenkinek olyan a munkahelye ahol tudna ismerkedni. Eddzőterembe eddzeni járnak a lányok. Utcán, tömegközlekedési eszközökön meg bolondnak leszel nézve.
2022. okt. 31. 14:22
 40/59 anonim ***** válasza:
79%

Statisztikailag be kell jönnie valakinél, én csak azt tudom mondani, amit én és a barátnőim tapasztalunk. Egy ilyen oldalasos sztorit biztos úgy mesélnénk, hogy az illető nem tűnt százasnak, és lényegtelen, hogy ki mondja. Maga a bizalmaskodás tűnik kattos viselkedésnek, akkor is, ha ezt egy öreg néni adja elő.

Gondolj bele, vedd ki belőle az ismerkedés részt. Odaállsz egy korodbeli pasi mellé, és előadod neki ezt. Szerinted nem nézne bolondnak?

2022. okt. 31. 14:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!