Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol próbáljak ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F

Figyelt kérdés

Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.

Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.

Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.

Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.

Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem

2022. okt. 31. 08:13
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
27%
Net, hobbi, egyetem, középiskola, baráti társaság..
2022. okt. 31. 09:58
 12/59 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon jó arc lehetsz kérdező

Respect

No homo

Azt tudnotok kell hogy lehet ismerkedni a Tinderen, de ha összejön a kapcsolat ,akkor a nem egy hanem két ügyfelet is elveszít - az algoritmus is ennek megfelelően van kifaragva.

Az már egy másik kérdés , hogy neked miért csak az "insta celebeket" dobja be

2022. okt. 31. 10:01
 13/59 anonim ***** válasza:
85%
Ne add fel fiatal vagy még.
2022. okt. 31. 10:15
 14/59 anonim ***** válasza:
63%

Tinderen sok a felszínes csaj, de "átlagos pasiknak is csinibini nőjük van". Hmm.

Mellesleg, de, van olyan lány, mint én, akit mindenki hagyjon békén. Nagyon undorító dolog, hogy te "ezt nem hiszed el", csak mert te máshogy érzed.

2022. okt. 31. 10:31
 15/59 A kérdező kommentje:
Nyilván az introvertáltabb, kevésbé szociális lányok nem akarják még azt sem hogy megkérdezzék az utcán tőlük mikor indul a következő busz. Ilyen is van de ha álmaid hercege szólítana le akkor gyanítom nem mondanád neki hogy hagyjon békén. Csak annak aki első benyomásra sem lehetne álmaid hercege. Mindenki kaphat egy esélyt szerintem ha intuíciók által és zsigeri szinten nem érzed azt hogy offos a dolog. Persze van aki világában nem, de az nem tűnik egészségesnek.
2022. okt. 31. 10:44
 16/59 anonim ***** válasza:
15%

Mert te azt mondod? Lol.

Idegen nem lehet álmaim hercege. Pont azért nem álmaim hercege, mert ismeretlenül bizalmaskodik.

2022. okt. 31. 10:46
 17/59 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos tenyleg nehez manapsag ismerkedni. Nagyon sok a felszines ember. De nokent irom, hogy a ferfiak kozott is rengeteg van sajnos.
2022. okt. 31. 11:01
 18/59 A kérdező kommentje:
Ellenséges a stílusod. Nem bűn megpróbálni óvatosan, fenntartással megbízni egy idegen srácban aki szimpinek talál. Nem mindegyik Jeffrey Dahmer. Vannak még rendesek is akiket ilyenkor ellenségesen lekoptatsz
2022. okt. 31. 11:25
 19/59 anonim ***** válasza:
17%
Nem bűn, csak engem rohadtul nem érdekel, hogy neked viszket a farkad.
2022. okt. 31. 11:29
 20/59 A kérdező kommentje:
:D Na az előítéletek, de tudod mit igazad van, a többség így működik. Az, hogy számomra vonzó legyen az illető fontos, hiszen a kémiához hozzátartozik. De a személyiség is legalább ugyanannyira fontos. Lehet az illető 10/10-es külsőre, akkor sem fog érdekelni ha nem illünk össze. Hidd el nem mindegyik pasi olyan aminek gondolod.
2022. okt. 31. 11:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!