Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hol próbáljak ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hol próbáljak ismerkedni ha baráti társaságon át, munkahelyen nincs megfelelő lány? 27/F

Figyelt kérdés

Mikor megyek egyet Pesten számos páa jön velem szembe és kezdem magam kellemetlenül érezni. Átlagos srácoknak is sokszor csinos, aranyos barátnője van ránézésre és nekem semmi normális alkalmam nincs, hogy megismerhessek egy szimpi lányt vagy ő engem.

Szóval lassan ráveszem magam ha úgy adódik plázákban meg utcán is odamegyek valami háttérszöveggel.

Tinder a maradék/felszínes/öntelt/aranyásó lányok gyűjtőhelye többnyire. Facebookon nem nagyon írnak csak úgy vissza a semmiből manapság hiszen az nem társkereső címszó alatt. Eddzőteremben ne ismerkedj ugye mert az nem arra van, ne zavard a lányokat eddzés közben című történet. Utcán ne zaklasd.

Szerintem meg nincs olyan lány aki ne örülne annak ha egy jól szituált srác aki ránézésre is igényes, kedves odamegy hozzá és vált vele pár mondatot normálisan.

Én is tudnék örülni annak ha egy random lány (aki lehet felőlem átlagos is) csak úgy érdeklődne felőlem

2022. okt. 31. 08:13
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem nem viszket, szoktam mosakodni is :)
2022. okt. 31. 11:58
 22/59 anonim ***** válasza:
88%
#19 akkor te majd ha szingil leszel mehetsz a csodálatos tinderre , katalógusból ismerkedni , a férfiak amúgy sem szívesen mennek oda olyan nőkhöz , akik olyan fejét vágnak , mint aki szarba harapott
2022. okt. 31. 12:04
 23/59 anonim ***** válasza:
72%
Én rendkívül extrovertált nő vagyok, nekem nem gond idegenekkel sem haverkodni. De nagyon sokan nem ilyenek, és igen, elismerem hogy a férfiaknak nincs könnyű dolga manapság, ezt viszont részben maguknak is köszönhetik. A Tinder és társai ritka kivételektől eltekintve elég torz képet ad. Ha valakinek nem jön össze egyetemen például, akkor utána valóban nem lesz könnyű neki. Nekem az utcai ismerkedéssel sincs problémám alapvetően, bizonyos "szabályokat" betartva. Tehát ha füles van a fülemben, ne jöjjenek oda. Nem véletlenül van bedugva a fülem, mert vagy zenét hallgatok, olvasok vagy telefonálok éppen. Creepy ha valaki nem érti a nemet. Pár éve történt, egy srác segített a lépcsőn levinni a bőröndöm. Kedves dolog volt tőle, illedelmesen meg is köszöntem, mert tényleg nagy segítség volt. Mentem tovább, és követett!!!! Loholt utánam, hogy csak hadd hívjon meg egy kávéra, viszi a bőröndömet is. Teljesen normális hangnemben utasítottam vissza, mivel már akkor is párkapcsolatban éltem. El is mondtam ezt neki, de valahogy nem fogta az adást és jött a szöveg, hogy ez csak egy kávé, meg amiről nem tud a pasid az nem fáj neki. Na itt durrant el az agyam végleg, és kezdtem vele mocskosul üvöltözni - bevallom ezt szégyellem azóta is, mert nem kenyerem ez a vásári kofa stílus. Egyszerűen nem bírtam tovább. Eleve megrémített hogy követ és hogy ennyire erőszakos, pedig külsőre tök átlagos, telejsen jól szituált srácnak tűnt. Szóval én valahol megértem a nőket hogy nem mernek utcán ismerkedni, az eset óta nekem is többször van bedugva a fülem.
2022. okt. 31. 12:49
 24/59 A kérdező kommentje:

Szerintem ez csak egy eset ami alapján hajlamos általánosítani az ember, részben megértem.

Mi férfiak is egy-egy rossz tapasztalat/durva visszautasítás után nehezen vesszük rá magunkat egy újabb nyitásra ismeretlen lánynál. Férfitársaimm pedig igen, megnehezítették azok dolgát akik ezeket tudnák rendesen, normálisan is csinálni. Szerintem a nagy számok törvényének működnie kell. 10 próbálkozásból miért ne lenne egy pozitív élmény mind a férfinek, mind a nőnek egyaránt. Szóval meg kell adni az esélyt.

2022. okt. 31. 13:36
 25/59 anonim ***** válasza:
18%

"akkor te majd ha szingil leszel mehetsz a csodálatos tinderre"

Egyedülálló vagyok, menjen tinderre az, aki idióta.

2022. okt. 31. 13:39
 26/59 anonim ***** válasza:
22%
Nem KELL megadni az esélyt. Nekem ez egy hatalmas red flag, hogy ilyet gondolsz, hogy meg KELL adni az esélyt. Senkinek nem jár esély.
2022. okt. 31. 13:41
 27/59 A kérdező kommentje:
Akkor egészen pontosan meg LEHET adni az esélyt. Nem érzem ennek akadályát ha ránézésre pont szimpatikusnak tűnik egy srác. Nem gondolnám hogy mindenkit instant retardáltnak kell nézni aki ismeretlenül próbálja felvenni a kontaktust ügyesen, normálisan.
2022. okt. 31. 13:44
 28/59 A kérdező kommentje:
A világfájdalom szól belőled, nem lehet egyszerű így integrálódni tömegekbe, csoportokba ahol nem ismersz senkit.
2022. okt. 31. 13:48
 29/59 anonim ***** válasza:
22%
Nem retardált, csak nekem nem tetszik, hogy az alapján szólít le, hogy szépen verem vissza a fényt. Nekem ez borzalmasan felszínes. Élő Tinder.
2022. okt. 31. 13:49
 30/59 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintem ez csak egy eset ami alapján hajlamos általánosítani az ember, részben megértem."

Ó, ha csak ez az egy eset lett volna. Még legalább három hasonló sztorit tudnék mondani. Az egyikből elég nagy cécó is lett, mert ott konkrétan a pasi beslisszolt utánam a koliba (észre sem vettem hogy követ, a portás figyelt fel rá). És elárulom, mind ilyen volt, hogy először segítettek valamiben, mint pl fentebb írtam a bőröndöt, ez aki a koliig követett a boltban emelt le nekem valamit a felső polcról. Szóval nem egy esetről van szó, és igen, lassan már sajnos ez az általános. Te példának a visszautasítást hozod. Oké, elhiszem hogy kellemetlen, meg szar érzés hallgatni. De egy visszautasítás során nem kerül adott esetben veszélybe a testi épséged. Míg nálam például, simán benne volt a pakliban, hogy aki a követéshez elég bátor, az akár tettlegességig is megy.

2022. okt. 31. 13:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!