Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
 81/102 anonim ***** válasza:
100%
A kedves kérdező nem tisztel senkit sem. Sem magát, sem a párját, sem a lányt a kérdésből. Korrekten úgy kellett volna intézni: Párodnak megmondod, hogy gondok vannak, legyen megoldás. Vagy ha nem vége. Ha nem hajlandó segíteni ebben, akkor ennyi. A lánynak meg mondd meg ha nem akarod! Olyan nincs, hogy nekem mindegy. Igen, vagy nem. Ha nem akkor meg hagyd békén, hagyj legyen egy normális kapcsolata. Azt sejtem, hogy kedveled a csajt, de annyira töketlen vagy, hogy még csak fel sem tudnád szedni! Az egyetlen ütőkártya a kezedben, hogy nem adod oda magadat. Borzalmasan unalmas lehetsz, és félsz ha megismer akkor elhajít. Ezért írtad az a biztos-bizonytalan elméletet. A csaj meg komolyan nem tudom mit ehet rajtad. Aranyból van a f@szod, vagy mi??
2022. okt. 14. 14:32
 82/102 anonim ***** válasza:
24%

Én megraknám a csajszit. Valaki írta már, de simán lehet, hogy olyat sz*p beleesel egyből. Ha úgy gondolod, nem vagy elég férfias a feladathoz, készségesen átveszem, illetve írta már itt pár kolléga, hogy szintén bevállalná helyetted.

31F

2022. okt. 14. 14:43
 83/102 anonim ***** válasza:
83%
Maxi gáz. De így már kezdem megérteni mi mozgatja azokat a palikat, akik nem írnak vissza, vagy nem reagálnak semmire. Az ilyenek mint , te csinálnak hülyét, azokból az emberekből akik naivak, és kedvesek. Honnan kellene tudnia a lánynak, hogy te le akarod koptatni? Mert nem írsz neki? Hihet ezerféle dolgot , hogy miért nem írsz. Ezért kellene konkrétan megbeszélni vele a problémákat. Te tényleg 34 évesen ennyit tudsz nyújtani? A párod hány éves? Őt hogy ismerted meg? Mesélj kérlek, mert érdekel.
2022. okt. 14. 14:56
 84/102 anonim ***** válasza:
100%
83-as. Nem fog mesélni. Már nincs is itt és már leírta hogy nem szeret üzenetben ennyit írni.
2022. okt. 14. 15:00
 85/102 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat. Nem használom ki. Leírtam. Ha ki használnám akkor azt irtam volna h szeretem es megb.szt.m volna. Ennyi
2022. okt. 14. 15:11
 86/102 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Akkor ez így szerinted ok? Ez így nem kihasználás?
2022. okt. 14. 15:14
 87/102 anonim ***** válasza:
33%
Dehogy is nem főleg amikor szexchatelt vele! Ez nagyon nem szép dolog volt. Gondolom azért ment bele a lány mert azt hitte akkor megkapja őt. Nagyon sajnálom!
2022. okt. 14. 15:16
 88/102 A kérdező kommentje:
86. Leírtam a véleményt. Ha a palira nyomulnak, az oké, de ha nőre akkor már rég meg kaptam volna h ne zaklasam.
2022. okt. 14. 15:17
 89/102 anonim ***** válasza:
100%
Föld hívja Kérdezőt! Hahoo! Ha a szavaiddal élve kedves dolgokat írtál neki, találkozni is hajlandó voltál, szexchateltél vele, akkor onnantól az , hogy a francba lenne zaklatás a részéről, ha foglalkozik veled?
2022. okt. 14. 15:19
 90/102 anonim ***** válasza:
0%

Tudod a kettős mérce világában élünk. A nőknek mindent IS szabad. Te meg csúnya gonosz férfiként alattomos módon, előre megfontolt szándékkal!!! lelki szemetesládának engedted használni magad. Hát van neked lelked, ember??? Ráadásul ha már belementél az egyetlen helyes tisztességes döntés az eljegyzés majd házasság lett volna, mert a kioffolással megbántottad szegény lányt. A tündér virágszálat, aki még így is belement volna a szexkapcsolatba, hogy te nyíltan, őszintén közölted az elején vele a szituációt.

Ilyesmit csak a leglelketlenebb emberek csinálnak.

Tele van a világ gonosz, rosszindulatú emberekkel. Az egyik az arcával okoz véraláfutásos zúzódást embertársának öklében, van hogy az ujját is eltöri. A másiknak az apjától örökölt bicskájának hegyét csorbítja ki a nagy melák állat bordája.

2022. okt. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!