Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
75%
Azta! És ez a nő? Egyedülálló? Vagy sem? Érdekel a dolog bocsi mert sajnálom a csajt
2022. okt. 14. 10:18
 22/102 A kérdező kommentje:
Passz. Elvileg az.
2022. okt. 14. 10:19
 23/102 A kérdező kommentje:
Ja. Azt kihagytam. Fiatalabb nálam jó pár évvel. Ezert sem lehetne semmi.
2022. okt. 14. 10:20
 24/102 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy neharagudj hogy ezt mondom de nem akarsz bunkó lenni? Nem akarod elküldeni? Miért? Ha félsz hogy a párod megtudja? Ennyire jó embernek érzed magad? Hogy nem akarod megsérteni? Csak tudod ne gondold ezt mert beszélsz egy nővel gondolom hitegeted és ő vár rád. Akkor tuti nincs senkije. Hol írogattok? Láttátok már egymást Amúgy?
2022. okt. 14. 10:22
 25/102 anonim ***** válasza:
75%
Mit számít ha fiatalabb. Nem értem írd le miket ír hátha jobban tudok segíteni.
2022. okt. 14. 10:25
 26/102 A kérdező kommentje:
Nem akarok konkrét dolgot írni. Munkahelyemre jár, ott egyszer össze néztünk. Gyakran van ilyen nálam. Aztán tudja a nevem. Rám írt, én azt mondtam oké legyen. Ő is csak azt akarja. Nem hazudtam neki, mindent el mondtam. Azóta meg le vakarhatatlan…Személyesen ha lát akkor nem jön oda, én is elfordulok hogy ne legyen gyanus. Igaz megnézem mert jó a teste, meg nem csúnya de nagyjából ennyi amit kivált. Meg túl eszeskedő. Olyan bonyolultan tud fogalmazni, h azt sem tudom dicsér vagy szid sokszor. Ezzel most mit csináljak..
2022. okt. 14. 10:27
 27/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pároddal nem jó a szex akkor az már nem is lesz jó! Mert megkéne beszélni. De te inkább gondolkodsz azon hogy dugj meg vagy sem egy másik érzelmes nőt. Én azt mondom találkoztatok titokban és szexeljetek. Ha működik a kémia akkor pedig hidd el te is többet akarsz majd mivel a csaj már biztos. Én azt vonom le ha regényeket ír akkor egyszer kell hogy megdugd és neked és neki is végetek lenne. Hiába mondod azt hogy csak jó a teste a férfiak mindig ezt érzik előbb aztán jön egy nő aki szex isten nő és nem tudod elengedni. Nem mondom hogy nem érdemled meg őt de szerintem írj neki, hívd fel! Mert lehet életed legnagyobb baklövését követed el ha elengeded.

Megkérdezhetem hány éves?

És ki írt először kinek?

2022. okt. 14. 10:36
 28/102 A kérdező kommentje:
Nem tudom, majd meglátom…24 , ő írt. Mindig ő ír. Lehet ezért tapad ennyire. Passz
2022. okt. 14. 10:38
 29/102 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs látom ő! Igen a nők bonyolultak épp ez a jó bennük mert titokzatosak. Nem tudod mi rejlik bennük de a regények alapján úgy hiszem a nő éreztetni akarja veled hogy hahó itt vagyok! És nem csak szexre. Tényleg kicsit fura egy nőtől ha lebvakarhatatlan de ha egyszer elkapod...
2022. okt. 14. 10:39
 30/102 A kérdező kommentje:
Sztem inkább kétségbe esett. Soha nem tapadtak rám. Max tényleg idős vagy nem túl szép nők. Sztem defektes vagy vmi más gondja van. De ezt nem tudom.
2022. okt. 14. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!