Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
15%

Nézz körül itt is.

Ilyen típusú is jár ide.

2022. okt. 13. 23:02
 2/102 anonim ***** válasza:
2022. okt. 13. 23:12
 3/102 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy elvileg?

A szexkapcsolatban talán még fontosabb a kommunikáció, mint egyébként. Az elején meg kell határozni ki-mit szeretne, mit vár el. Ezt minimum az elején tisztázni kell, ha ő veled mély lelki életet akar élni, és/vagy a mindennapjait megosztani, akkor nagyon félreértettétek egymást, tisztázni kellene.

2022. okt. 13. 23:26
 4/102 anonim ***** válasza:
91%
Oda tudod dobni magadat, hogy néha használjon, de beszélgetni már életképtelen vagy?
2022. okt. 13. 23:58
 5/102 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem beszéld meg vele, hogy lelkizésre és filozófiai kérdéssk megvitatására más partnert válasszon, és ha szexelni enélkül nem szeretne, akkor arra is. Nő vagyok, ettől még képes vagyok felfogni, mi a különbség a szexkapcsolatban működő kommunikáció és a romantikus kapcsolatban ismerkedős kommunikáció közt.
2022. okt. 14. 00:23
 6/102 anonim ***** válasza:
37%
Vagy kísértetiesen hasonlít a sztori bnőm sztoriához,vagy tudom, hogy ki vagy.
2022. okt. 14. 00:37
 7/102 anonim ***** válasza:
23%

De sajnállak... Majd elmorzsolok érted pár könnycseppet. Ha nem kell, küldd hozzám, téged nem érdemel meg ilyen lány.

33/L

2022. okt. 14. 01:27
 8/102 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom beléd szeretett, és szeretné, hogy több legyen köztetek, csak nem elég érett a kommunikációhoz, ahogy te sem. És olyankor ez a végeredmény.
2022. okt. 14. 02:33
 9/102 anonim ***** válasza:
77%

Aranyos lány lehet, Te meg unalmas bunkó.

Értelmezésed is az.

2022. okt. 14. 06:24
 10/102 A kérdező kommentje:
Egy részt élőben jobban szeretek beszélgetni. Másrészt olyanokat tud írni amire nincs válasz. Pl. rákérdezett, hogy sok nő szeretne tőlem valamit? Amire adtam egy őszinte választ. Utána meg, hogy neki is lennének udvarlói, ne húzzam az agyát. Erre mit lehet írni? Őszinte választ kapott, erre meg ilyenekkel cseszeget.
2022. okt. 14. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!