Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 A kérdező kommentje:
83. Egy kapcsolatba többet teszek. De ez az pont amit nem akarok tőle. Jo az ami van. Párom idősebb nálam. Asszony munkahelyemen, kolléga volt.
2022. okt. 14. 15:27
 92/102 anonim ***** válasza:
33%

"szexchateltél vele, akkor onnantól az , hogy a francba lenne zaklatás a részéről, ha foglalkozik veled?"

Onnan, hogy a bájgúnáros csillagot leígérős latin szappanoperás hazugságokkal szemben a kérdező volt olyan korrekt, hogy tiszta lapokkal játszott és közölte, hogy csak szex és neki párja van és nem fogja elhagyni.

Zaklatásnak meg az is zaklatás, amikor ténylegesen együttélős, monogám párkapcsolatban megugatod a nőnek, hogy munkaidő alatt ne zaklasson, mert nem tudod kikapcsolni a telefont, mivel munkaeszköz, erre az ügyfelekkel való kapcsolattartáskor jönnek a szivecskék, jönnek a méltatlankodó "mizu, nem írsz? nem is hiányzom?" meg a szemrehányásos "az ügyfeleid biztos fontosabbak mint én, akkor este is velük dugjál!"

2022. okt. 14. 15:31
 93/102 A kérdező kommentje:
92. Nagyon bele trafáltál. Te nagyon is érted a helyzetet.
2022. okt. 14. 15:34
 94/102 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem. A kérdezőnek bejön a csaj. Valószínűleg attól fél a srác ahogy már többen is írták hogy olyan jó lenne q kémia hogy a csaj többször és többet akarna. Vagy fordítva. Adni kell esélyt mert a nő nőböl van a férfi férfiból. Ha szexchateltek már akkor pedig kívanják egymást kész
2022. okt. 14. 17:55
 95/102 anonim ***** válasza:
66%

De miért nem hagyod el a párodat, ha nem működik köztetek a szex? Miért kell belehazudni a szemébe minden egyes nap? Ez szerinted mennyire van rendben?

Ha igazán nyílt lapokkal játszanál, akkor otthon is tudnának róla, hogy félrek*rsz, te viszont sunyi módon lapítasz.

2022. okt. 14. 18:20
 96/102 anonim ***** válasza:
50%
Megkérdezhetem hogy messze laktok egymástól?
2022. okt. 14. 21:04
 97/102 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ahogy olvastam az egészet a következőket vonom le a hölgyről. Szerintem valami oknál fogva kétségbe esett. Lát benned valamit. Jól akarja érezni magát veled. Azt írod inteligens. Egy inteligens lány nem fog össze vissza ágyba bújni mindenkivel. Téged szemelt ki és ez mellett kitart, mert gondolom megmontad neki hogy a pároddal nem jó a szex.

Na de! Ha regényt ír akkor te az elején nem voltál elég határozott és reményeket fűz arra hogy akár lehetne több. Erre nem tudok tanácsot adni. A kérdésedre viszont a válasz: Egy ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Sosem tudod meg ha itt időzöl és ilyeneket kérdezel!

34f

2022. okt. 15. 06:41
 98/102 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok elmenni a kérdés mellett.

Pszichológus vagyok és ez egy szomorú történet, hallottam már pár esetet, de ez messze megy mindentől. Mivel a kérdező nem részletezte mi történt ezért csak következtetni tudunk! Erre az oldalra fordúlt névtelenűl ahelyett hogy a közösségi médiából letiltotta volna a hölgyet.

Az nem mentsége hogy nem tahó és nem bunkó. Akkor annyira mégsem idegesíti az írás és a regény.

Pedig lehet pontosan az lenne a megoldás hogy ne legyen meg a lehetőség a hölgynek hogy írhasson. Mert akkor tovább tudna lépni.

Szerintem a kérdező valamire vár és ez alatt nem azt értem hogy írjon a hölgy. Talán sok volt neki amit írt és elkell hogy csituljon. Csak sajnos az idő nem old meg semmit. Nekünk kell eldöntenünk és megoldanunk a problémáink.

Lehet olyan tényezők vannak amelyek félelmet keltenek a férfiban, hiszen azt sem tudja pontosan van vagy nincs párja a hölgynek.

Szakemberként azt tudom mondani:

Ha nem szeretnéd a hölgyet akkor tiltsd le őt! Ezzel nem leszel bunkó sem tahó de így biztosan megérti!

Ha pedig szeretnéd akkor írj neki hívd fel, keresd és adj lehetőséget!

De látom sok hozzászólás érkezett és nem válaszoltál valóban tő mondatokat használsz.

Ez nem baj csak lehet ez lesz a veszted a párkapcsolatodban és abban is amit a hölgy felajánlott számodra!

42/N

2022. okt. 15. 12:23
 99/102 anonim ***** válasza:

Szép napot kérdező!

Hol tart a dolog? Tartjátok még a kapcsolatot?

Párkapcsolatod sikerült rendbe tenni?

2022. okt. 21. 13:08
 100/102 anonim ***** válasza:
100%

,,nem írok neki ő dolga, ha akar megtalál,,

Csak azt nem értem ha szexkapcsolatról volt szó akkor mi a francnak kéreted magad? Szexeljetek aztán mond el neki hogy ez ennyi és törődjön bele.

Ez a sztory ovodán aluli mi az hogy 2 felnőtt ember nem találkozik csak írogat?

2022. okt. 26. 09:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!