Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
32%

Majd meglátod? Miben maradtatok? Bocs hogy ennyire kíváncsi vagyok csak ha plul már elküldted tehát leírtad hogy nem lessz semmi egy ilyen nő rövid időn belül tovább lép mert szüksége van mind arra amit egy nő kíván. Szex, nevetés, boldogság, szerelem. Te el lököd más karjaiba. Küld hozzám majd én megszeretgetem.

Szegény lány. És téged is csak sajnállak.

2022. okt. 14. 10:42
 32/102 anonim ***** válasza:
100%
Az ország melyik részén van ez a nő? Mert én megkeresem.
2022. okt. 14. 10:44
 33/102 A kérdező kommentje:
Írtam neki h keressen mást ha ennyire szar vagyok. Erre azt irta , h sajnalna ha ez tortenne szomoru fej. Azota nem ir. En meg nem fogok neki irogatni. Nem nyomulok. Ő dolga. De ugyis irni fog, ismerem már annyira.
2022. okt. 14. 10:44
 34/102 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis írni fog?

Hát barátom akkor ez tényleg szeret téged. Nem első látásra. De olyat hallottam hogy első találkozásra.

És ha nem ír? Akkor mi lessz? Ne mond hogy semmi mert érzem a szavaidbol hogy te is akarod azért fordultal ide. De ha gondolod gyere privibe részben írd le hogy mit írt neked és lehet azt mondom hagyd a francba.

2022. okt. 14. 10:49
 35/102 A kérdező kommentje:
Kösz 34. Rendes vagy de nem adom ki magamat, meg nem akarom h tudja ki beszéltem. Nem vagyok tahó
2022. okt. 14. 10:51
 36/102 anonim ***** válasza:
100%
Sokat beszéltetek? Kb mennyit mert az fontos ebben a témában
2022. okt. 14. 10:51
 37/102 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg volt valami vágy fokozás üzenetben? Bármi?
2022. okt. 14. 10:52
 38/102 anonim ***** válasza:
100%
Azzal ha privátban írsz nem adod ki magad. De ez nem maradhat így nincs senki akinek elmond szóról szóra? Hogy tanácsot adjon? Anyukád esetleg egy haver?
2022. okt. 14. 10:55
 39/102 A kérdező kommentje:
Írtam h tömören fogalmazok. Nagyjából 2 szóból el mondom amit gondolok. Ha ír kis vártatva válaszolok neki. Ha olyan akor nem. De van mikor olyan akkor meg igen. Eddig napi szinten, most már pár napja nem. Volt h 2 hétig nembeszéltünk, én el voltam. Aztán írt h akarja továbbra is és h bocs meg minden. Vagy is ez volt a lényeg. Arról nem tehetek h nincs időm meg energiam vele is foglalkozni.
2022. okt. 14. 10:55
 40/102 A kérdező kommentje:
Senkinek nem beszèlek a viszonyokról. Bele buknék egy az egybe. Inkább magamba folytom
2022. okt. 14. 10:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!