Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.

34/F

2022. okt. 13. 22:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy bánat vagy kérdező. Sz*patod a kiscsajt. Értem én, h szexkapcsolat, de nem így tervezte a szop@st. Szerintem hagyd a francba. Ennèl jobbat érdemel.
2022. okt. 27. 00:35
 102/102 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudjuk azóta mi történt pedig nagyon felkapott volt a kérdés. Kedves kérdező! Ha látod még a kommenteket írj neki. Semmi mást csak kérdezd meg hogy van. Azzal nem nyersz és nem is vesztesz vele. Ha tényleg okos lány ahogy írtad akkor diszkréten de boldogan fog válaszolni. Így elveszitesz egy értékes embert az életedből akkor is ha nincs köztetek semmi.
2022. nov. 1. 12:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!