Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogja fel?
Figyelt kérdés
Van egy csaj , elég sokat ír. Szexkapcsolat lenne a dolog, de elegem van egy kicsit. Regényeket ír, amire nem tudok mit írni. Ha meg válaszolok tömören akkor meg besértődik és még nagyobb terjedelmű regényben elmondja mi a baja velem. Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Csak szexről volt szó. Elvileg nem akar ő sem mást.
Ha már valakit unintelligensnek állítasz be írd le helyesen a szót. Nincs igazad,nem vagy egyenes , csak egy simogatásra használod szegény csajt.
2022. okt. 14. 12:44
62/102 anonim válasza:
Egó*
2022. okt. 14. 12:44
63/102 anonim válasza:
Te élvezed azt hogy ő szenved érted? Nem tudom mit írtál még neki de szerintem valami olyasmit ami végett reménykedik. És nem tudom mit irhat a regényeiben de szerintem csodál téged. Viszont én nem alázkodnám meg neked ennyire.
29/N
2022. okt. 14. 12:46
64/102 A kérdező kommentje:
61… Nem mondtam rá ilyet. Pont azt mondom, hogy az. INTELLIGENS. Okosab nálam, tudom. Ezert sem akarom en ki okositani. Vilag eletemben igy raztak le engem is. En mindig megertetem. Szerintem tudja is. De irtam nem lenne szep ha bantanam, mert rosszat nem tett elenem!! Nem fogom bantani.
2022. okt. 14. 12:46
65/102 A kérdező kommentje:
63. Annyit mondtam, hogy nagyon szep no, szep a teste is meg nagyon kedves. Nagyjabol ennyit. Meg az elejen h jo lenne latni szemelyesen. Semmi olyat amit mas pasi ne irt volna mar neki. De a lenyeg mindig a szex volt! Egyertelmuen kertem es adtam neki szexualis kepeket, irtunk is ebben a temaban. Aztan egyszer csak kevesnek erezte a torodest. De ezt sokszor meg kaptam. A vege mindig az volt, h le leptek. Ott a kapcsolatom is. Nem akarok sokat bele tenni, mert bele bukok. Csak szexet akartam.
2022. okt. 14. 12:49
66/102 anonim válasza:
Hu ez a kérdés nagyon felkapott na akkor csatlakozom. Azt írtad neki majd ha valami van akkor személyesen? Az előtt azt írtad nem érti meg hogy nem akarsz tőle semmit. Miért is nem ér rá a csaj? Mivel foglalkozik? Öltözködési stílusa? Kihívó vagy elegáns? Azért érzed hogy okosabb nálad mert azt gondolod talán tapasztaltabb nálad minden téren?
2022. okt. 14. 12:50
67/102 A kérdező kommentje:
66. Igen ha gond van azt szemelyesen. Ott konyebb elmondani mi a helyzet. Szexen kivul mast nem akarok. Ugy ertettem. Azt nem tudom mivel foglalkozik. Nem kerdeztem. Nem volt fontos ilyen teren. Normalisan oltozik. Engem sem kell felteni. Sok nő akar és sokkal voltam mar. Gondolom o is, mert az ilyen noket szeretik. Ezert sem ertem mit akar. Nekem kapcsoaltra eleg a parom.
2022. okt. 14. 12:54
68/102 anonim válasza:
Honnan tudod hogy a biztosat bizonytalanra cserélnéd, ha nem adsz alkalmat? Akkor lenne mihez viszonyítani a 2 nőt. A nők kitudják mutatni az erzéseiket igazán. Ha a szex nem megy a pároddal akkor igen csak baj van.
Te pedig most bemutatsz itt nekünk egy valószínűleg nagyon kedves tisztességes lányt aki nagyon magabiztosnak tűnik. Ezek szerint az ágyban is jó lehet mert nem könyörögne neked ennyire. De eközben szórakozol vele. Ne vedd fél vállról. Találj rá időt
2022. okt. 14. 12:59
69/102 anonim válasza:
Ja most azt mondod nem akarsz szexen kívül semmit de ne legyél annyira biztos ebben.
2022. okt. 14. 13:02
70/102 anonim válasza:
Szex kapcsolatra vágysz? Akkor legyen szex kapcsolat. Ha olyan jók vagytok egymásnak akkor úgyis találtok rá időt. Ha annyira oda van érted akkor beéri ennyivel is. Nem bolond a csaj csak szüksége van egy kis izgalomra amit veled képzel el. Lehet ő sem akar többet a szexnél csak te értelmezed rosszúl?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!