Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményed hogy randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?

Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 05:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 A kérdező kommentje:
Nem ezt mondtam
2022. okt. 5. 19:39
 62/141 anonim ***** válasza:
87%

Összegezzük az eddigieket!

Megívtál randira egy lányt és a randi végén közölted, hogy fizesse a magáét.

Azt nem mondtad el, hogy csóró vagy és nincs több pénzed.

Tehát kellemetlen helyzetbe hoztad a lányt, aki nem akar veled többé találkozni.

Azt nem írtad le, hogy pontosan hogyan zajlott ez a beszélgetés, de az eddigiek alapján felételezhető, hogy suttyó voltál.

És most teóriákat gyártasz, hogy ő egy aranyásó, aki a (nem létező) pénzedre utazik.

2022. okt. 5. 19:45
 63/141 anonim ***** válasza:
82%

Azért aranyásó valaki, mert MEGHÍVJÁK randizni és ezért arra számít, hogy AKI MEGHÍVTA az fizet?

A fenti szitu után, akinek esze van nem foglalkozik az ilyennel.

Előre kellet volna közölni "figyelj vérbeli sóher vagyok, BÁR MEGHÍVTALAK, de nem fogom fizetni."

2022. okt. 5. 20:24
 64/141 A kérdező kommentje:
Nem meghívtam hanem behívtam a kettő nem ugyanaz
2022. okt. 5. 21:22
 65/141 anonim ***** válasza:
88%
Behívni én a kutyát az udvarról szoktam, vagy a vendéget az ajtóból. Pontosan nálad mit is jelent ez a szó?
2022. okt. 5. 21:26
 66/141 A kérdező kommentje:

- Menjünk be.

Majd a kutyámmal is kipróbálom

2022. okt. 5. 22:06
 67/141 anonim ***** válasza:
62%
Na és végül mi lett? Érdekled még a nőt?
2022. okt. 5. 22:11
 68/141 anonim ***** válasza:
85%

#67!

Mivel az egyetlen reakciója a kommentemre az volt, hogy nem meghívta, hanem behívta, ezért az összes többi dologgal betaláltam. Nincs már itt semmi kérdés. :)

2022. okt. 5. 22:17
 69/141 anonim ***** válasza:
87%

Kíváncsi vagyok úgy őszintén az ilyen férfiak gondolkozasara, hogy magukban mit gondolnak egy ilyen szituációról..

De jó megmaradt az ára amit a fogyasztására kellett volna költenem, az se baj ha nem lett meg a nő?

2022. okt. 5. 22:37
 70/141 anonim ***** válasza:
85%
Ez cirkusz. Váltig meg van győződve, hogy ő gondolja jól.. Mint, ha ki akarta volna őt fosztani az a szerencsétlen lány. A lehúzás nem itt kezdődik. Eleve ha így gondolkodik valaki minek hívja meg a másikat?? Mit tudott volna lehúzni rólad, a bőrt vagy mi???
2022. okt. 5. 22:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!