Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Összegezzük az eddigieket!
Megívtál randira egy lányt és a randi végén közölted, hogy fizesse a magáét.
Azt nem mondtad el, hogy csóró vagy és nincs több pénzed.
Tehát kellemetlen helyzetbe hoztad a lányt, aki nem akar veled többé találkozni.
Azt nem írtad le, hogy pontosan hogyan zajlott ez a beszélgetés, de az eddigiek alapján felételezhető, hogy suttyó voltál.
És most teóriákat gyártasz, hogy ő egy aranyásó, aki a (nem létező) pénzedre utazik.
Azért aranyásó valaki, mert MEGHÍVJÁK randizni és ezért arra számít, hogy AKI MEGHÍVTA az fizet?
A fenti szitu után, akinek esze van nem foglalkozik az ilyennel.
Előre kellet volna közölni "figyelj vérbeli sóher vagyok, BÁR MEGHÍVTALAK, de nem fogom fizetni."
- Menjünk be.
Majd a kutyámmal is kipróbálom
#67!
Mivel az egyetlen reakciója a kommentemre az volt, hogy nem meghívta, hanem behívta, ezért az összes többi dologgal betaláltam. Nincs már itt semmi kérdés. :)
Kíváncsi vagyok úgy őszintén az ilyen férfiak gondolkozasara, hogy magukban mit gondolnak egy ilyen szituációról..
De jó megmaradt az ára amit a fogyasztására kellett volna költenem, az se baj ha nem lett meg a nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!