Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Nálam is mindig van pénz. Szóval kifizetném a részemet. Viszont nálam se lenne több randi.
A való életben nem sok ilyen férfihez volt szerencsém. Ha meghívtak valahova akkor ők fizették az én részemet.
Ebben nem a pénz hiánya a gáz, hanem hogy valaki ennyire nincs tisztában a saját anyagi helyzetével, hogy kábéra sem tudja, mennyi pénz van nála. Mivel nem fogok szopni, alap, hogy fizetem a részem, de ez gáz.
Mert vagy tudta, hogy nincs pénze, és shittesztel, vagy nem tudja, és rendszeresen megtörténik vele, hogy nem tudja a számlákat, bevásárlásokat kifizetni.
2022 van, minden banknak van appja, amin látod, mennyi zséd van.
Jártam már úgy - bár nem randin -, hogy véletlenül nem volt nálam a bankkártyám. Tehát el tudok képzelni ilyen helyzetet, csak azt nem, hogyan tudnék ebből jól kijönni.
Volt már olyan is, hogy az ismerkedés mentem valahová a lánnyal és kiderült, hogy ő nem hozott egy fillért sem. De út közben vette észre, nem átverés volt, csak elfelejtette elrakni.
Viszont egy nő volt eddig az életemben, aki teljesen természetesnek vette, hogy mindent én fizetek. Ő volt az, ki semmit nem akart tőlem. Az összes többi randin a lány mondta, hogy a saját részét fizeti.
Ezt mindig elutasítottam. Most már úgy lennék vele, hogy ha nem érezném, hogy lesz folytatás, akkor megkérdezném, hogy mindenki fizeti-e a sajátját.
"Neked jobb mert az ilyen pasit nem tudod lehúzni" - ha egy vacsorára való nincs a számláján, akkor nincs is mit lehúzni róla. Mégis, miért van az, hogy a legcsóreszebbek féltik a legjobban a nemlétező pénzüket? Gondoljátok, hogy a csajok majd a minimálbéres kis pénzecskétekre hajt, vagy mi? Szánalmas ez a hozzáállás.
Egyetértek a korábbiakkal, ha a randi végén nyögi ezt be, akkor vagy ennyire nincs képben a pénzügyeivel, vagy tesztel, vagy mindkettő. És ezek önmagukban is elegek arra, hogy ne akarjak vele tovább ismerkedni.
Amúgy ha eleve úgy hív meg, hogy most kicsit szűkösebbre kell vennie a költekezéseit, szóval nem tudja feltétlenül fedezni az én részem, azzal nincs baj. Vagy ha eleve úgy hív meg randizni, hogy tisztázza, amíg nem fordul közöttünk komolyabbra a dolog, nem szeretne meghívni nagyon, mert mittudomén, rossz tapasztalatai vannak és óvatos vagy nem szeretné, ha én megvásárolva érezném magam vagy akármi bullshit. Még ez is jobb ennél. Azzal van a baj, ha a végén csak így közli, hogy ja bocs, nincs elég pénzem, fizesd a magadét. Első pár randin amúgy is felajánlom a végén, hogy esetleg felezzük meg a számlát, vagy egyszer én hívom meg, máskor ő, de ha eleve ezzel zárja a randit, akkor az nagy bunkóság szerintem.
Nem tudjuk lehúzni 🤣 akinek egy kávéra, üdítőre nincs arról vajon most őszintén mit lehet lehúzni...
Nyilván kifizetném a részem, miért ne tenném? Vagy milyen választ vársz, hogy van nő aki felháborodik és nem fizet?
Minden nő kifizetné viszont egyik sem akarna ezekután semmit.
De engem őszintén érdekel aki smucig az mégis minek akar barátnőt? Nem gondolod át, hogy előbb utóbb család lesz akikre az utolsó fillérig költened kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!