Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményed hogy randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?

Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 05:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 anonim ***** válasza:
94%
Na ez már szánalmas kategória. Kb azzal van egy szinten mikor a hapsi bezabál otthon randi előtt, hogy ne kelljen sehova beülni, a csaj meg hát kit érdekel....
2022. okt. 4. 10:43
 32/141 anonim ***** válasza:
87%

Ha randira hívok egy nőt ALAP ,hogy van nálam pénz! ...merthogy én hívtam.

Ha ezt menet közben közlöd = parasztság!

Ha felajánlja ,hogy ő is beszáll az megbeszélés kérdése.

F

2022. okt. 4. 11:05
 33/141 anonim ***** válasza:
75%
Csóró vagyok, talán fel sem olvadok......Ná ná ná
2022. okt. 4. 11:30
 34/141 anonim ***** válasza:
77%

31. És én jártam így...

1 hónapig húztam ilyen pasival.

2022. okt. 4. 12:02
 35/141 anonim ***** válasza:
88%
Alap hogy fizetem a sajátom. Mindazonáltal nem lenne pozitív hogy ennyire feledékeny az illető.
2022. okt. 4. 13:37
 36/141 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Nem leszek álszent, egyszer én is kerültem ciki helyzetbe. Igaz, ez nem klasszikus randi volt, régóta barátok voltunk a lánnyal, elmentünk egy "kétnapos kirándulásra" (ahol végül összejöttünk), viszont ez pont akkor volt, amikor istenesen le voltam égve. Félretettem annyit, amennyi a szállásra, meg az utazásra kell, de ezzel együtt gyakorlatilag teljesen le voltam égve. És a helyszínen tudtam meg, hogy még van idegenforgalmi adó is, amivel nem számoltam. Nálam KP-ban 500 forint volt, így kénytelen voltam kölcsön kérni tőle. (És hiába volt nálam SZÉP-kártya, azt azzal nem lehet fizetni.) Én nagyon égőnek tartottam, és mihelyett tudtam, vissza is adtam neki. Ő nem csinált belőle problémát. Azóta is együtt vagyunk. :-)

De szerintem ez némileg más szitu, mint az, amikor valaki nem is akarja kifizetni. Ha valakit meghívok, vagy elhívok valahová, akkor alap, hogy - hacsak másban nem egyeznek meg - az állja, aki meghívta a másikat.

2022. okt. 4. 14:29
 37/141 anonim ***** válasza:
93%

"Nem kávé vacsora és mi van ha a kártyáján sincs annyi pénz?"

Ha eleve tudja, hogy nincs nála annyi pénz, akkor ne hívja el.

Nem csak kajálni lehet együtt. Sok olyan program van, ami nem kerül semmibe, vagy csak nagyon minimális összegbe, és mégis nagyon jól tudjuk érezni magunkat.

2022. okt. 4. 14:34
 38/141 A kérdező kommentje:
Esett az eső
2022. okt. 4. 14:43
 39/141 anonim ***** válasza:
92%

Most, ha arra megy ki a játék, hogy szándékosan azt mondja az illető, hogy nincs nála pénz, azzal a címszóval, hogy "őt márpedig senki ki nem issza a vagyonából azzal a 2 deci kólával vagy kávéval"

El lehet gondolkozni akkor, hogy ilyentől mit akarjon bárki is....

2022. okt. 4. 14:49
 40/141 A kérdező kommentje:

28 dehogy nincs a sajátomat gond nélkül kifizettem.

Úgy volt ahogy mondod cipő mobil bnkartya pénzt stb. De mivel nő nem volt.nalam csak annyi pénz volt amennyi nekem kell.

2022. okt. 4. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!