Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
#89!
Nem is állítottam, hogy a bankkártyának (bankszámlának) feltétele a munkaviszony. :)
Ma már a munkaviszonynak gyakorlatilag feltétele a bankszámla az esetek 99%-ban, mert oda kapod a fizudat.
Nem kell kártya, hogy átutalj, csak bankszámla kell.
Tehát nincs számlád, nincs kártyád. Korábban azt írtad, hogy "mi van ha a kártyáján sincs annyi pénz?"
Tehát nemrég még volt kártyád (számlád), most már az sincs.
93 olvass figyelmesebben. Azt tényleg írtam hogy van bankkártyám de azt nem írtam sehol hogy nincs.
De ahogy látom kevered a bankszámla és bankkártya fogalmát előbb ezt kellene magadban tisztáznod.
Bankszámla az esetek nagy részében valóban feltétel de te eddig azt írtad hogy az illegális ha bankkártya nincs. Ugyanakkor matematikailag magad is beismerted hogy az esetek 1%-aban meg a számla se feltétel úgyhogy magadnak mondasz ellent ezzel az illegalitassal akkor is ha helyesen értelmezed a bankkártya és a bankszámla fogalmát és a kettő közötti különbséget
94 egy lányról sokmindent meg lehet tudni egy randin. Ép az a helyes ha valaki ezt így teszi s nem előítéletek alapján ahogy egy másik troll írta
#96!
Azt írok, hogy olvassak figyelmesebben, de közben már az első mondatot totál értelmetlen. :D
Nem. Nem keverem a számla és a kártya fogalmát. Te nem vagy képes felfogni, hogy kártya nélkül is tudsz fizetni, ha van számlád és egy átlagos telefonod.
"Bankszámla az esetek nagy részében valóban feltétel de te eddig azt írtad hogy az illegális ha bankkártya nincs."
Te tényleg ekkora kretén vagy, vagy szándékosan szalmabábozol?
A munkára írtam, hogy legális. Tudod, ahol nem csak zsebbe fizetnek vagy nem lopott dolgokat adsz el.
Két olyan állításomat próbálod cáfolni, amilyeneket nem is írtam. :D
Sokat megtudtunk rólad ebből a válaszból is, csak azt nem, hogy végül van-e számlád, van-e kártyád, van-e rajta pénz és miért pénz nélkül mész egy randira...
És arra sem válaszoltál, hogyan lett a semmiből egy váratlan randid.
Nézz utána hogy mi az a szalmabáb érvelési hiba. Te találsz ki hülyeségeket ha igaz lenne amit a keszpenzrol írsz akkor a napi bevásárlás is illegális lenne hiszen többnyire kpvel fizetnek érte. És rengeteg mással nem illegális pl. használt autót se illegális kpvel venni hogy egy másik példat mondjak. Ez egy őrült gondolat hogy a kpt azért bocsátja ki az állam hogy legyen mivel törvényt sérteni s másra nem is jó.
"Nem. Nem keverem a számla és a kártya fogalmát. Te nem vagy képes felfogni, hogy kártya nélkül is tudsz fizetni, ha van számlád és egy átlagos telefonod." nem felfogni kell hanem megmondanod hogyan kell. Amíg ezt nem teszed meg ez csak egy hitt lenne a részemről amit egy gyakori trollnak hiszek el. Minimum adj egy linket erről. Ha a virtuális kártyára gondolsz oké de technikailag az is egy bankkártya amihez kb ugyanaz kell mint a fizikai kártyához hogy legyen. Ha nincs akkor az se terem ott hirtelen az étteremben hiába van számla és mobil.
A munka továbbra se lesz illegális attól hogy kpvel fizetnek. Hogy te feketén dolgozol és így kapsz pénzt nem jelenti azt hogy mások nem irnak szerződést nem fizeti az adót egyeb járulékokat és amit még kell. Szóval attól hogy te csak illegális munkákat ismersz más még szokott dolgozni legálisan is. Sőt még olyan is van aki nem lop mégha ez neked elképzelhetetlen is. Vagy életedben nem adtál vettél még autót vagy csak lopott autóval tetted ezeket. Melyik? Ideje lenne megtudnod hogy lehet tisztességesen is élni.
Most gondolom ez lesz a harmadik amit le akarsz hazudni az égről hogy nem írtad. Csakhogy a másik kettővel együtt ez is itt van altalam leírva pár válasszal feljebb. Ahogy a bankkártyás hülyeségedet is.
Azt valóban nem irtam ott meg hogy van e kártyám vagy számlán de nem is kell újra leírom azok után hogy néhány valasszal korabban leírtam. Neked kellene inkább az összes válaszokat elolvasnod. Elhiszem hogy ez neked nehézkes ha még a saját magad által írtakkal se vagy tisztában.
Gondolom ez csak egy trükk a részedről igy probálod elerni hogy a kérdést töröljék arra spekulalsz hogy a modiknak nem lesz kapacitása elolvasni itt mindent s hátha el tudod hitetni velük hogy ez a kérdés valami illegálisrol szol. Ez csak egy tisztességtelen trükk a részedről ráadásul van amikor be is válik.
Azt is megírtam hogyan lett randim a "semmiből". Elmentem egy rendezvényre. Igaz az nem tettem hozzá hogy ott beszélgettem is emberekkel mert nem gondoltam hogy lesz olyan aki ezzel nincs tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!