Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Fura, hogy nincs egy fillér sem a számládon, üres a zsebed, nem számítasz randira, de névjegykártyád van.
Talán nem kellett volna az utolsó fillérjeidet névjegykártyákra költeni és akkor a lány adta volna meg a számát.
Nem csak én nem számítok randira hanem ti se. Ti is leírtátok hogy ennek az esélye egy rendezvényen 10%.
" de névjegykártyád van."
Próbálj egészében gondolkozni.
Megesik hogy a pénz fogy ki, megesik hogy a névkártya. Most épp az előbbi. Ez a rendezvény jellegétől is függ hogy melyik.
Ha kevesebb a névkártya attól még ugyanúgy elfogynak a pénz egyik nem a másik függvénye max annyiban hogy akkor megeshet hogy mindaketto elfogy a rendezvény végére.
Olyan lány nem kell aki azért adja meg a számát mert kapott egy potya vacsorát. Mi vagyok én? Ingyen konyha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!