Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 05:07
1/141 anonim válasza:
Fel vagyok arra készülve, hogy a sajátomat én fizessem.
2/141 anonim válasza:
Ezzel így nem lenne gond. Én jártam már úgy hogy mindent én fizettem mert a srácnál semmi pénz nem volt. Na ez így már nagyon gáz, tekintve hogy ő hívott randizni.
3/141 anonim válasza:
Az fizet, aki az adott randit kezdeményezi. Tehát, ha te veted fel az ötletet akkor te, ha ő, akkor pedig o fizet.
4/141 anonim válasza:
Nem lenne gond, van nálam annyi pénz, hogy ki tudjam fizetni a saját fogyasztásom. Más kérdés, hogy meglenne a véleményem a "férfiról", aki randira hívott, és (még ha nem is lesz folytatása a dolognak) egy kávét (sütit, bármit, amit fogyasztottunk) nem hajlandó kifizetni.
5/141 anonim válasza:
Kifizetnèm a részem. De több találka nem lenne az vele.
7/141 anonim válasza:
Szerintem ez túlzás. Miért hivod el randizni ha csóró gerinctelen vagy? Akkor inkább sétáljatok, az nem kerül semmibe és nem néz feregnek. Viszont ha már nem akar többet veled"randizni" akkor te vagy be sértődve.
8/141 anonim válasza:
Én alapból felvetném, hogy fizetem a részemet, szóval nem derülne ki.
9/141 anonim válasza:
Csak annyi, hogy egy smucig alak az illető, és ez a későbbiekben is így lesz. Ezzel közös jövő nem lesz. A sajátomat kifizetem, aztán megyek jobbra, ő meg mehet a fszomba, vagy ahová akar.
10/141 anonim válasza:
Ez így tényközlésként is egy kicsit furán venné ki magát, főleg egy jó hangulatú randi végén. Kicsit zokon venném, nem azért, mert ne tudnám kifizetni a magam részét (mondjuk nekem eleve fura, mi az, hogy nincs nála _elég_ pénz, bankkártyát mindenhol elfogadnak, én szerintem 2019 óta nem is láttam papírpénzt), hanem mert ez a hangvétel miatt feltételezném, hogy ő most itt játszmázik, tesztel, mittudomén. Mintha attól, hogy az első randin ő fizeti ki a kávém, bizonyított lenne hogy le akarom húzni az összes vagyonáról és elhordhatna mindenféle aranyásónak vagy akármi.
Szóval nekem ez egy nagy negatívum lenne, és persze kifizetném a saját fogyasztásom, hiszen amúgy is felajánlanám a randi végén, de nem lenne folytatás, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!