Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 05:07
41/141 anonim válasza:
Tehát ha hazafele be kellett volna ugranod a Pennybe tejért, nem lett volna pénzt, mert kiszámoltad, mennyit fogsz költeni, a többit pedig lekötötted?
42/141 A kérdező kommentje:
Volt otthon kaja nem kellett beugorni hazafelé a Pennybe
2022. okt. 4. 19:09
43/141 anonim válasza:
És miért nem szólnál előre a lánynak? Abból is kiderülne, amit tudni akarsz.
44/141 A kérdező kommentje:
Éves közben neztem meg pontosan mennyi pénz van nálam.
2022. okt. 4. 19:16
45/141 Sunshinedoll válasza:
Nekem pl.van pénzem, úgyhogy kifizetem, aztán nem találkozok veled többet.
Amúgy akinek nincs pénze egy vacsorára, annak szerintem komolyabb problémái vannak, mint a párkeresés.
46/141 anonim válasza:
Magyarul sosincs pénzed két személynek fizetni valamit, csak magadnak? Akkor minek melléd nő?
47/141 anonim válasza:
És ez sokszor előfordul? Boltban a pénztárnál veszed észre, hogy hoppá?
48/141 anonim válasza:
Vegyétek már észre, hogy amint észrevette a kérdező, hogy nem rajongjuk körül a fantasztikus ötlete miatt, azóta teóriákat gyárt, hogy miért nem volt nála pénz!
Kamuzik.
49/141 anonim válasza:
48, dehogyis. Provokál, nem kamuzik. Pont hogy azokat a válaszokat kapja amiket szeretne.
50/141 anonim válasza:
#49!
Kitervelt provokációhoz intelligenciára lenne szükség. A kérdés stílusa, hibák száma alapján legfeljebb egy Hofi féle nyolc általánosa van meg a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!