Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed hogy randira hívők nőt beülünk valahová majd a végén közlöm vele nincs nálam elég pénz, a sajátodat te fizeted?
Jó nő volt?
Jól sikerült (a fizetésig) a randi?
A gyere üljünk be ide is meghívás. Ha nem akarsz fizetni, akkor vagy nem teszel ajánlatot, vagy közlöd még előtte, hogy te felezgetni szeretnél.
Sokaknál utóbbi nem veri ki a biztosítékot, bár nem árt a találka előtt közölni. Ez a bocsi fizesd a részed viszont simán paraszt dolog.
Persze, az ember kifizeti és pont ennyi az, amivel tartozik neked. Valakivel, aki így intézi az ügyeit nem igazán lehet tervezni. Főleg, ha ezt olyan pökhendi stílusban adod elő, mint itt nekünk.
74#
Dolgozz tanulj többet, és mindjárt több lesz.
Nem a nőt járattad le hanem saját magadat. Ha valakit meghívsz, vagy behívsz teljesen mindegy az egy meghívás. Tök bunkónak kell lenni fogyasztás után benyögni, hogy a részedet te fizeted. Hívtam én meg férfi barátot is kajálni, mivel én hívtam én fizettem.
De látom neked egy egyszerű udvariassági szokások se mennek, erős hiányod van benne.
74, nem érted és nem is fogod megérteni, mi a baj azzal, amit csináltál és ahogy ezt előadod.
Mindenesetre, ha te vagy az egyetlen aki szembe megy az autópályán, akkor te vagy rossz irányba.
"Kíváncsi vagyok úgy őszintén az ilyen férfiak gondolkozasara, hogy magukban mit gondolnak egy ilyen szituációról..
De jó megmaradt az ára amit a fogyasztására kellett volna költenem, az se baj ha nem lett meg a nő?"
Hazament, és leszámolta az összeget a malacperselyébe, amire rá van írva, hogy "óvakodj az aranyásóktól".
Az, hogy nem fontos a pénz, azt jelenti, hogy nem kell eltartani. Ha meghívsz valahova, akkor legközelebb én hívlak meg máshova. Ez emberi kapcsolatokban így megy.
De ha olyan keveset keresel, hogy meghívni a nőt már gondot okozott volna akkor miért nőket hívsz el találkákra, hogy ilyen ciki helyzetbe kerülj miért nem jobb állások után kutatsz?
Én simán el tudom képzelni, hogy van az a helyzet amikor még az a kevés is számít, hogy az ember ne költse el, de akkor talán nem a csajozás kéne legyen az első, nem?
Habár akkor nyilván fel sem dobtad volna, hogy üljetek be.
Ha most még nem egy incel troll vagy akkor ezzel a marha gondolkozásoddal hamarosan az leszel.
Feltehetőleg a rossz tapasztalatok miatt látod így... Most az a lány mit tehet arról, hogy téged eddig milyen tapasztalatok értek?? Rajta kellett kitölteni, amit eddig dédelgettél magadba? Meghívod erre fizessen ő... és jól esett ez a kicsinyesség?
Előre le kellett volna tisztázni. Nem a végén benyögni, így megalázni a másikat.... Ki tudja lehet a legaranyosabb lánnyal csináltad, akivel boldog lehettél volna....
Normális felfogású embernél tudod, hogy megy? Mondjuk lehet te hívod meg először, aztán következő alkalommal a másik hív meg. Nem lehet centizgetni meg követelőzni a másikon első alkalommal....
Szerinted mi játszódhatott le abban a lányban? Meghívod erre a végén ezt előadtad. Az meg lesett, hogy mi van. El tudom képzelni, még bele gondolni is kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!