Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meggyözni valakit hogy nincs igaza és lássa
be?
#emberek, kapcsolatok, pénz, vélemények
Sehogy. Akinek a matek ennyire nem megy,azt szàmokkal hiàba győzködöd.
2020. aug. 12. 07:09
Nem mindegy mit kamuzott be a pasidnak az exe?
Vagy nálatok ez napi szintű kérdés?!
Amúgy ha valaki ennyire ostoba, akkor sokat ne várj tőle.
2020. aug. 12. 07:12
3/25 A kérdező kommentje:
Pedig jó matekos, és nem értem mért köti az ebet a karóhoz hogy már pedig így volt, és ennyit ha magára költ egy nő és ilyen igényei vannak simán ki lehet jönni csont nélkül, de ez nem hihető ha az ember át gondolja és jártas a női dolgokban. És dühit hogy butának nézz engem ennyire.
Nem tök mindegy, hogy mennyit költött az exe? Most komolyan ez a tèma nálatok?
2020. aug. 12. 07:12
5/25 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg hanem hogy butának nézz a pasim, és elvárja ezt elhigyjem, és ha én többet költök magamra akkor azzal jön én nem tudom úgy beosztani mint más, pedig más 15ből kijött pedig ilyeneket csinált.És hogy ő ilyen szempontból milyen ügyes volt ... és utálom ha butának néznek.
Az, hogy te nem tudod elképzelni, hogy vannak normális nők, akik nem szórják el hülyeségekre a párjuk pénzét, nem jelenti azt, hogy nincsenek ilyenek.
2020. aug. 12. 07:51
Te vagy a tegnapi kérdező, akinek a pasija panaszkodott, hogy nem a közösbe rakja a pénzét?
2020. aug. 12. 07:56
8/25 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor ezek szerint több embernek is próblémája van a pénzzel, és több embernek is bele szólnak az anyagi dolgaiba.
Lehet,hogy kijött ennyiből, ugyanis elég széles az árpaletta a szépítkezés/váráslás terén.
Hajfesték is lehet párszáz ft-os és többezer is, ahogy szoliba is vehet bérletet ami kedvezményesebb áru mint az alkalmi jegy. A sminkkészletet egyszer megveszi, jódarabig elég, csak azt pótolja ami elfogy.
A HÁDA árait nem ismerem, de nem törvényszerű,hogy heti szinten vett ott ruhákat, és vehetett egy pólót párszáz ft-ért is.
Nekem nincs műkörmöm, de gél lakk cserére járok. Körmöst váltottam, így házhoz jön,3.000,-Ft. A kolléganőm viszont rendelt teljes szettet és maga készíti el a körmeit.
Én a helyedben lezárnám ezt a témát, ne firtasd, nem tudod meggyőzni.
Mindenkinek más az igénye és lehetősége arra,hogy mennyit költ magára.
2020. aug. 12. 08:24
10/25 A kérdező kommentje:
Csak tényleg zavar ha butának néznek, amikor a napnál világosabb hogy annyiból olyan szükségleteket amiket fel sorolt kizárt hogy kijöljön valaki, főleg ha ruha mániás és állítólag egy szekrénysor ruhát össze gyüjtött pár év alatt.
Kapcsolódó kérdések: