Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne a nőt meggyőzni, hogy megkomolyodjon és szüljön?
Vázolni a lehetőségeket:
-megkomolyodás,
-vagy elhagyás.
Ha már választott a nő, akkor nyugodj bele a döntésébe, és kezdj el csomagolni.
Mitől komolytalan az, aki nem akar gyereket? Nekem van, bár nem akartam. Világéletemben olyan komoly voltam, mint egy vakbélgyulladás, ezért nem akartam. Nem bulikázás, meg karrier, meg ilyenek miatt, hanem mert ezer és egy példán láttam, milyen pokolian nehéz jól nevelni és egészséges személyiséggé formálni egy gyereket. Végül a hormonok meg a társadalmi nyomás győztek, terhes lettem, a férjem meg nem nőtt fel a feladathoz, elhagyott, a gyerekem most "csonka" családban él, és kb. 90% esélye van rá, hogy elbsztam az egész életét.
Bár felelősségteljesebb lettem volna, és nem hagyom magam meggyőzni...
Semmivel.
1. A komolyság nem egyenlő azzal, hogy ki szül gyereket, és ki nem. Van sok komolytalan ismerősöm, aki lefialt, és sokkal értékesebb ismerősöm is, aki nem akar gyereket.
2. A férfi hótt hülye volt, hogy arra várt, hogy jaj, majd a nő meggondolja magát, amikor a nő teljesen korrekt és őszinte volt az elején. A férfinek be kellene látnia, hogy a saját hülyesége miatt pazarolt el ennyi időt az életéből egy olyan kapcsolatról, ha le volt fektetve nyíltan, hogy más a nőnek az életcélja, és látszott, hogy fontos dolgokban különbözik az értékrendjük és életcéljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!