Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tud megkomolyodni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tud megkomolyodni a férfi?

Figyelt kérdés
pàrom 26 F,5 eve vagyunk együtt abbol 4 éve együtt élünk.Zavar néha h lusta komolytalan.Mindent szanaszét hagy lusta maga utan is elpakolni.hazaerek a munkabol es allndoan a pakolas kezdödik otthon is.kucsit belefaradtam mar.örülnek ha lenne neha egy nyugodt delutanom egy icipici segitseggel.jo ember a parom de ha morgok az a baj ha nem szolok semmit akkor magam dühitem.hogy ereztessem vele h kicsit segitsen csak maga utan pakoljon el,hagyjak ugy mindent?1 heten egyszer mefogja a porszivot ha elöttem er haza es mindig ugy var h összeporszivozott,ha azt mondom jolvan akkor nem is mondom h ügyes volt?szoval kb terdeljek le ele h megcsinalta,persze tudom h az egojanak jot tesz es örülök is neki ha csak 1szer megcsinal valamit de örülnek ha magatol tenne ilyeneket es ne azert h dicserjem,semmi kajat nem tud elkeszitnei sztem meg poroslevest sem :) jo ember csak elvan kenyelmesedve szeretnem ha megvaltozna picit rendszeretöbb lenne,de valami csellel valamivel sztem elerni nem attol h morgolodok neki:)
2016. jún. 29. 11:05
 1/7 A kérdező kommentje:
mar szoba jött a baba is,a legnagyobb vagam egy gyerek a ferfitol akit szeretek, de neha megijedek ha belegondolok h egy gyerekkel nem könnyü,eleinte nem sok idöm lesz takaritani fözni egyebek el kell a segitseg majd,sztetek ilyen helyzetben megjön az eszr es eszreveszi magat?nektek mik a tapasztalatotok?fiuk ti is irhattok h sikerült valtozni komolyodni?nem rinisirni akartam csak hiaba kerem h tegye el azt meg azt maga utan csak tenyleg örülnek ha nem egy nagy gyerek lenne mar.
2016. jún. 29. 11:08
 2/7 Költőnő? ***** válasza:
Már van egy gyereked.
2016. jún. 29. 11:15
 3/7 A kérdező kommentje:
hat igen,van!de egy Férfira van szüksegem es nem egy kisfiura az ö szemelyeben
2016. jún. 29. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne nagyon reménykedj hogy megváltozik. Azt mondom 99% hogy nem fog.

Én 10 éven át voltam kapcsolatban, ahol a feleségem volt ilyen mint a te párod. Eleinte nem zavart a trehánysága, csak később. Engem anyám tisztaságra, rendre tanított,ő viszont leszarta mindkettőt. Férfi létemre a házimunka javát én csináltam úgy hogy napi 12 óráztam munkahelyen, ő meg napi 6 órát dolgozott. Szóval ideje lett volna rá. Na mindegy...volt elbeszélgetés, kifakadás, veszekedés, megsértődés, leszarom időszak, aztán csak nem bírtam tovább. Voltak próbálkozásai, de egyszerűen nem ment neki a dolog, én meg úgy voltam vele nehogy már nekem kelljen egy felnőtt nő (?) után pakolnom takarítanom... Szétmentünk..

Nincs értelme vesződni, van aki igényesebb a környezetére, van aki nem, és ez megváltozni nem nagyon szokott.

Gondold végig mi lenne ha volna gyerek, úszna minden....

2016. jún. 29. 11:30
 5/7 Költőnő? ***** válasza:
Most őszintén. Ha 4 év alatt nem változott semmit, akkor szted mitől fog és mikor?
2016. jún. 29. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én két gyereket szültem egy ilyen kiskamasznak.

Szóval tulajdonképpen nagycsaládos vagyok, ide nekem a tízmilliót! :D

Mindent megpróbáltam: jutalmazás, vita, nemszolokhozzád...

Nem fog felnőni, mert nem kell neki. Talált egy csinos kis Pótanyucit akit még dugni is lehet.

Ne akarj játszmázni, cselezni, mert nem működik.

Amit ajánlhatok az az, hogy ülj le vele és felnőtt módjára beszéld meg.

Ha ez után nincs változás, akkor nem is lesz.

Onnantól a te döntésed hogy mit teszel.

2016. jún. 29. 12:01
 7/7 mikeXxX ***** válasza:
Férfiként a hatos utolsó 3 mondatát emelném ki számodra .
2016. jún. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!