Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tud megkomolyodni a férfi?
Ne nagyon reménykedj hogy megváltozik. Azt mondom 99% hogy nem fog.
Én 10 éven át voltam kapcsolatban, ahol a feleségem volt ilyen mint a te párod. Eleinte nem zavart a trehánysága, csak később. Engem anyám tisztaságra, rendre tanított,ő viszont leszarta mindkettőt. Férfi létemre a házimunka javát én csináltam úgy hogy napi 12 óráztam munkahelyen, ő meg napi 6 órát dolgozott. Szóval ideje lett volna rá. Na mindegy...volt elbeszélgetés, kifakadás, veszekedés, megsértődés, leszarom időszak, aztán csak nem bírtam tovább. Voltak próbálkozásai, de egyszerűen nem ment neki a dolog, én meg úgy voltam vele nehogy már nekem kelljen egy felnőtt nő (?) után pakolnom takarítanom... Szétmentünk..
Nincs értelme vesződni, van aki igényesebb a környezetére, van aki nem, és ez megváltozni nem nagyon szokott.
Gondold végig mi lenne ha volna gyerek, úszna minden....
Én két gyereket szültem egy ilyen kiskamasznak.
Szóval tulajdonképpen nagycsaládos vagyok, ide nekem a tízmilliót! :D
Mindent megpróbáltam: jutalmazás, vita, nemszolokhozzád...
Nem fog felnőni, mert nem kell neki. Talált egy csinos kis Pótanyucit akit még dugni is lehet.
Ne akarj játszmázni, cselezni, mert nem működik.
Amit ajánlhatok az az, hogy ülj le vele és felnőtt módjára beszéld meg.
Ha ez után nincs változás, akkor nem is lesz.
Onnantól a te döntésed hogy mit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!