Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkomolyodhatott a barátnőm?
Mindenki képes a változásra, ha akarja.
Te pedig igazán adhatnál esélyt neki, mert ha csak a múltja miatt ítéled el, és még esélyt se adsz neki, akkor azt fogod elérni, ami miatt egyre jobban küzdesz, tehát téged is meg fog csalni, ha továbbra is így viselkedsz, hogy megpróbálsz vele szakítani, nem bízol meg benne..stb.
Tudtad. hogy milyen volt, de nehogy azt képzeld már, hogy nem képes az ember változni.
Ismered ezt a régi szép idézetet?
"Minden folyik, minden változik. Egyetlen dolog állandó, a változás maga."
Te is komolyodj meg, mert ebből a szövegből nem látszik, hogy éretten kezelnéd a helyzetet.
Hát akkor tegyél meg mindent, hogy fenntartsd a szerelmet! Ne hanyagold el, ne adj okot neki a hűtlenségre!
Én hiszek abban, hogy lehet változni, ha az ember tényleg akarja.
Szerintem ebben a kapcsolatban te vagy a szemét. "Hülyíted" őt azzal, hogy összejöttél vele, közben bizalmatlan vagy felé, és képtelen vagy szakítani.
Az ember megváltozhat, ő is komolyan gondolhatja a dolgot. Csak míg ő szerelmes, veled szeretne családot, komolyan gondolja, addig te csak hülyíted, fél lábbal vagy a kapcsolatban, hiszen nem bízol benne. Aztán 2 év múlva mikor ő már házasságot, gyereket akarna tőled, akkor te kidobod, mondván nem bízol benne (még mindig).
Ki is a szemét?!
Semmi gond nincs azzal, ha nem bízol benne, mert megcsalta az előző párját. Van aki ilyen, nem fér bele neki. Nincs vele semmi probléma. Na de akkor nem kell összejönni ilyen emberrel és hülyíteni éveken át.
Most te csak szánalomból vagy vele, meg hogy továbbra is növeld az egódat, csak mert még így nem küzdött érted egy csaj sem?
Ha nem tudod elfogadni a csajt olyannak, amilyen, (és nem kell kiragadni egyetlen egy rossz tulajdonságát, hisz emberek vagyunk, hibázunk), akkor zárd le vele végleg a kapcsolatot. De te meg egy gyáva nyuszi vagy, csak az egódat növeled a csaj mellett, közben meg képtelen vagy megbízni benne.
"próbáltam szakítani"
Az ilyet én soha nem tudtam értelmezni.. Vagy szakítasz, vagy nem. Olyan nincs, hogy "próbálsz".
A múltja miatt van most veled, nem?
Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor szakíts!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!