Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkomolyodhatott a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkomolyodhatott a barátnőm?

Figyelt kérdés
Ő most 26 az előző párját megcsalta többször is. ő állítása szerint másba beleszeretett azért csalta meg ,de kényelemből nem szakított a barátjával. Velem is így jött össze de akkor szakított a barátjával. Eleinte nem gondoltam komolyan a kapcsolatot de kicsit beleszerettem,ő viszont belém nagyon. Én többször mondtam neki ,hogy bizalmatlan vaghyok vele a múltja miatt,többször is próbáltam vele szakítani.De nagyon kitartó és szeret. De félek hogy később mikor elmúlik a szerelem megcsal.Ő azt mondta nincs okom aggodalomra velem szeretne családot alapítani...Nem tudom hosszútávon hogy bírná 1 emberrel velem? Kb félévente mással volt több megcsalással fűszerezve.
2016. ápr. 29. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elég egyszerűen. Ha komolyan gondolod a szakítást, akkor utána nem beszélsz vele többet, nem veszed fel a telefont, nem írsz neki vissza/letiltod. Most komolyan, hány éves vagy hogy nem tudsz szakítani?

És igen, köcsögség hitegetni a csajt. Igen elkövetett pár hibát. Ha nem bírod elfogadni, miért nem hagyod, hogy találjon olyat aki elfogadja így is? Hatalmas szemétség valakinek az idejét elfecsérelni.

2016. ápr. 30. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt mondják, k..ából lesz a legjobb feleség.

Meg azt is, hogy aki egyszer csal, az máskor is megteszi.

Én nem tudom, de ha nem bízol benne, a fene megette az egészet.

2016. ápr. 30. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
fordított felállásban erre a válasz engem is érdekelne....
2016. ápr. 30. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Van az a lány akiért a csillagokat is lehoztam volna,aki minden téren tökéletesnek éreztem volna elsősorban belső tulajdonságaiért néztem fel rá. Fél évig próbálkoztam nála de semmi. Hát feladtam. De a mostani irányába nem érzem ezt.
2016. máj. 1. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én "fejem lágya" 35 éves koromra nőtt be... és már sose tenném meg, hogy megcsalom a párom.

Viszont a párom sose csalt meg senkit...én voltam az első.. 38 évesen tette....

szerinted????

A hűség döntés! nem érzés kérdése.

2016. máj. 2. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!