Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire befolyásolod a párod döntését ezekben/férfiként mennyire befolyásolja a döntésedet a párod, ezekben?
Ha férfiként olyan terméket vásárolsz, ami drága, látható mások számára, és ezeket használva a párod megítélése is függ ezektől, akkor mennyire engedsz az ő döntésének, javaslatának, észrevételének, utasításának? Van olyan, hogy inkább nyelsz, és 100% ő dönthet, csak kussoljon és legyen esete maszatolás?
kocsi, óra, ruha
A te/főleg a te pénzedből!
Egyik pasi sem kólti az én pénzem.
De ha olyan lenne pl adtam a páromnak 10-20 ezret akármire, akkor abba meg nem szílok bele mert az övé, neki adtam, az ő pénze, ő rendelkezik vele!
Ezt en kimondottan utálom ha vki nekem is pénzt ad egybol azt hiszi akkor ő a főnök és beleszol abba mire költhetem mire nem. Mintha engem megvett volna. Ezt én elítélem.
"csak kussoljon és legyen esete maszatolás"
Sose volt még csajod, ugye? Nem is lesz!
Tévedésben élsz.
A FÉRFI megítélése függ attól, hogy mit vesz MAGÁNAK.
A férfi megítélése függ attól is, hogy néz ki a nője.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!