Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom most ébredt rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom most ébredt rá, hogy ha különválunk, se lesz jobb, csak nehezebbé válik minden mindkettőnknek. Hogyan vígasztaljam meg?

Figyelt kérdés

A jó barátság megmaradt, de igazából mindketten valami többre vágynánk, amire nincs se idő, se energia. Én már régen átgondoltam az egészet és megállapítottam, hogy nem érné meg külön válnunk, csak kiszúrnánk a gyerekekkel is és magunkkal is.

A párom kísérleti jelleggel elköltözött kicsit és most kezd azzal szembesülni, hogy milyen is lenne, ha külön mennénk. Rájött, hogy minden szempontból csak rosszul járnánk. Eléggé letört emiatt. Eddig hinni akarta, hogy könnyebbé válik az élet, ha külön megyünk, hogy újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk. Én ezt az egészet már rég elgyászoltam és megoldottam magamban, nem volt kapacitásom lelkizni rajta, de őt ez most nagyon letaglózta. Hogyan tudnék segíteni neki ebben?

ma 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nála van a gyerek, ugye?
ma 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Szóval a gyerek miatt együtt lennél vele ismét? Jobban ki se szúrhatnál vele mivel a gyerek abban nő fel, hogy a szülei nem szeretik egymást, vitatkoznak stb. Vagyis mérgező légkörben lenne és az óriási mértékben negatív hatással bírna. Majd túllép azon az exed, hogy nem vagytok együtt, nem tudsz rajta segíteni. Magaddal és a gyerekkel foglalkozz helyette!
ma 11:13
 3/18 A kérdező kommentje:
Nincs vita és veszekedés se. Úgy élünk együtt mint mikor a suli miatt közös albérletben éltünk. Maga az együttéléssel nincs semmi gond, csak már nem párként működünk és ez az ami mindkettőnknek hiányzik.
ma 11:21
 4/18 anonim ***** válasza:
Istenem és akkor megint vele akarsz lenni a gyerek miatt? Semmi értelme!
ma 11:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor inkább rakjam az utcára? Értelmetlen lenne.
ma 11:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én ezt már vagy 10 éve átgondoltam és sok más dologgal együtt napirendre tértem felette. Neki most ütött be a dolog.
ma 11:29
 7/18 anonim ***** válasza:
10 éve átgondoltad és nemrég szóltál neki, hogy legyen vége? Nem tud hazamenni szülőkhöz, barátokhoz? Szerezzen albit rövid időn belül és költözzön el.
ma 11:32
 8/18 anonim ***** válasza:
Arra miért nem válaszolsz, hogy kinél lenne a gyerek?
ma 11:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Én szóltam??? Ő vetette fel, mert ezt a tanácsot kapta (anyagiakkal kapcsolatban), hogy jobban járnánk. Ő mást is remélt a dologtól, de hamar rájött, hogy mégsem cserélődik ki az életünk és most nagyon le van törve.
ma 11:40
 10/18 A kérdező kommentje:
Az eredeti tanács úgy szólt, hogy egyiküknek vele kellene élni, a másik három velem, de aztán ahogy jobban utánanézett a dolgoknak, ez is hamar kivitelezhetetlennek bizonyult, mert nem vagyunk jók a jogi kiskapukban. Gondolom részben ezért is keseredett el annyira. Erre hétre a gyerekek nélkül költözött az egyik haverjához, de a gyerekek napirendje miatt mindenképp közel kell laknunk egymáshoz.
ma 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!