Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos szerintetek, hogyha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos szerintetek, hogyha egy 1,5 éves kapcsolatban a barátnő azon kiakad és majdnem szakítani akar, hogy most tudta meg, a párjának van több féltestvére,akiről sosem beszélt neki előtte (mivel nem is tartják a kapcsolatot a féltesókkal)? 🫣

Figyelt kérdés

A háttersztori annyi,hogy a pár férfi tagjának egy rokona elhunyt, mennünk kellett a temetésére,és előtte bejelentkeztek a féltestvérek, hogy szeretnének jönni. Csakhogy ezen a tényen a csaj kiakadt,hogy mégis miért nem tudta, hogy vannak még féltestvérei a párjának, meg miért kellett 1,5 évig erről elhallgatni?

Eltelt azóta egy hét, és még mindig ezt sérelmezi,hogy neki így nem tudja,lesz-e még bizalma a párjában... Vélemény?

ma 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Érthető, ha kiakadt.
ma 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát részben jogos, mivel ha ezt eltitkoltad, kitudja, hogy még miket titkoltál el, még ha nem is titkoltál tobbet semmit. Szakitani azért ennyi miatt nem szakítanék, de azért furi lenne, ha ezeket nem mondaná el. Én szeretem tudni, hogy a páromnak milyen csaladtagjai vannak, és kik azok, akkor is ha nem ismernék.
ma 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Valahol érthető elvégre sok idő eltelt és nem mondta el viszont a másikat is meglehet érteni. Mert lehet kényelmetlenül érezte magát beszélni róla, vagy nem tartotta fontosnak.
ma 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem rólam szól a kérdés. A srác apjának volt egy előző házassága, abból születtek gyerekek(a féltesók) Az apa mikor szétmentek az előző párjával, a nő eltiltotta őt a gyerekektől,ellene nevelte. Így aztán lett az apának egy új házassága, egy másik nővel,a lány párja abba a házasságba született(meg van még egy tesója), így a srác sem tartja velük a kapcsolatot, nincsen beszélőviszony sem velük, életükben kb 2x látták egymást a féltestvérekkel. Tudni tudtak róluk,de nem tartották fontosnak,hogy beszéljenek róluk a párkapcsolaban ennyi idő után. Nyilván nem titok volt, csak nem jött fel témában.
ma 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem sem esne jól, ha a párom nem mesélne el nekem ilyesmit. Oké, másfél év még nem egy hű, de nagy idő, ahhoz viszont bőven, hogy a másikról tudjunk ilyen dolgokat.
ma 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tartotta fontosnak, hogy beszéljen róluk, hiszen nem tartották a kapcsolatot. Valószínűleg nem is tekinti őket testvéreinek. Én ezen nem akadnék fenn, de én nem vagyok családcentrikus.
ma 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Jogos, hogy kiakadt.
ma 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!