Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, hogy a barátnőm ilyen? Gáz, hogy ez zavar engem? Többi lent
Fura kijelentései vannak. A múltkor nálunk volt, és megkértem, csukja be a kaput utánunk, mire azt mondta: nem csukja be, mert nem tudja merre kell nálunk fordítani a kulcsot. Ebben az az érdekes, hogy, szerintem legalábbis, egyértelmű lenne, hogyha nem tudom, akkor is megpróbálom, aztán valamelyik irányba majd csak elfordul a kulcs nem?
Mindeközben azt mondja, hogy ő majd busszal akarja járatni a gyerekeinket az iskolába, mert őt is így nevelték, és milyen talpraesett lett ettől meg önálló. Hát nem tudom, én mindig kocsival jártam, és igen, lehet ellene vagyok a buszos közlekedésnek a késések, meg hasonlók miatt, de olyan nem fordulna elő, hogy valamit nem merek megcsinálni csak azért, mert nem tudom hogy hogyan kell. Pláne egy ilyen egyszerű dolgot mint a kapu becsukása.. Vagy ez az egész csak szerintem probléma?
Igen, gáz, ha ilyenen fennakadsz, akkor még sok mindenen görcsölni fogsz az életben, v. nem szereted eléggé.
Értem mit írsz, de hidd el, hogy neked is van olyan gyengeséged, ami a másikat kiakaszthatná.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tanulj a kérdező esetéből és ne húzd az idődet mellette mint ő megtette 8 éven át bár még nem szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!