Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem gáz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz, hogy a barátnőm ilyen? Gáz, hogy ez zavar engem? Többi lent

Figyelt kérdés

Fura kijelentései vannak. A múltkor nálunk volt, és megkértem, csukja be a kaput utánunk, mire azt mondta: nem csukja be, mert nem tudja merre kell nálunk fordítani a kulcsot. Ebben az az érdekes, hogy, szerintem legalábbis, egyértelmű lenne, hogyha nem tudom, akkor is megpróbálom, aztán valamelyik irányba majd csak elfordul a kulcs nem?

Mindeközben azt mondja, hogy ő majd busszal akarja járatni a gyerekeinket az iskolába, mert őt is így nevelték, és milyen talpraesett lett ettől meg önálló. Hát nem tudom, én mindig kocsival jártam, és igen, lehet ellene vagyok a buszos közlekedésnek a késések, meg hasonlók miatt, de olyan nem fordulna elő, hogy valamit nem merek megcsinálni csak azért, mert nem tudom hogy hogyan kell. Pláne egy ilyen egyszerű dolgot mint a kapu becsukása.. Vagy ez az egész csak szerintem probléma?

ma 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ez mind a problémád?🤨
ma 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Igen, gáz, ha ilyenen fennakadsz, akkor még sok mindenen görcsölni fogsz az életben, v. nem szereted eléggé.

Értem mit írsz, de hidd el, hogy neked is van olyan gyengeséged, ami a másikat kiakaszthatná.

ma 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van. Igazi nyomi ha még azt se tudja, hogy két irányba lehet a kulcsot mozgatni, bár szerintem inkább lusta volt hozzá és nem azt mondta, hogy csináld meg te hanem inkább kifogást keresett. Az is jó nagy intő jel, hogy azért mert ő busszal járt akkor a gyerekének is muszáj lesz és akkor az apjának nincs beleszólása egyáltalán. Menekülj!
ma 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon "önálló" ha azt se tudja, hogy jobb irányba fordul a kulcs többségben ha be akarja zárni a kaput/ajtót...🤣 Ő nem furcsa kérdező hanem szellemileg elmaradott és maradj vele ha akarsz, de gyereket semmiképp sem vállalj vele mert minden úgy fog történni ahogyan ő vele történt, ahhoz fog ragaszkodni mert a megszokott dolgok nyújtják számára a hamis biztonságérzetet.😭
ma 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem tanulod meg kifejezni a gondolataidat egy párkapcsolatban, akkor nem fog működni.
ma 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Tanulj a kérdező esetéből és ne húzd az idődet mellette mint ő megtette 8 éven át bár még nem szakított.

ma 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem életrevalo az biztos. En se kelteném hajnalban a gyerekeket gogy menjünk állni fagyni egy buszmegálloba mert iskola. Hulye mint a s.gg.
ma 12:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a kapuról van szó, hanem amit írtam: ha valamit nem tudok, az nem jelenti hogy nem próbálom meg. Megpróbálom és valamelyik irányba majd csak el tudok indulni nem?
ma 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, szerintem is.
ma 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!