Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon utálom a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utálom a barátnőm kutyáját. Más is érzett már így?

Figyelt kérdés

Tipik kisméretű öleb, a faját nem is jegyeztem meg. Mindig ott szaladgál vagy baszakszik valamivel kanapé körül és még akkor sem nyugszik le amikor szexelünk. Ha alszik sem csendes, mert ha álmában ugat (vakkantás-féle hangokat produkál). Tudom igen, hogy egy érző lény és nem érdemli meg az utálatomat, mert néha az is eszembe jut, hogy szerencsétlennek nincs egy kutyatársa, csak két mamlasz csimpánz, akik közül az egyik agyonbabusgatja, a másik meg rühelli. De akkor is ezt érzem.

Tudom, hogy a kutyások majd most felhördülnek, és elmondják, hogy a kutya is jobb nálam meg a levegőt se érdemlem meg, csakhogy nekem is jogom van jól érezni magam abban a lakásban, akkor is ha a páromé (nekem is van sajátom, mielőtt jönne az incelezés).

Nem tudom, ezt hogy fogom hosszú távon elviselni, van erre valami megoldás? Legalább a kanapéra ne jönne fel, de párom szerint egyedül fogja érezni magát, ha nincs közel... És idegesít az egész jelenléte, ahogy ugrál, nyalakszik (állandóan kezet kell mosni) és a szétrágott gumicsirkéje meg csontja ott is ott van mindig a bútoron.

Ilyen miatt meg nem akarok szakítani egy egyébként értékes és gyönyörű lánnyal, akivel szeretjük egymást.

ma 13:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

Hát, átérzem, én nő vagyok és amúgy nagyon szeretem az állatokat, de utálom, amikor úgy vannak kezelve, mint valami szőrös kisbaba, amit folyamatosan abajgatni kell.

Az meg eleve marha gáz, ha a kutya fel van engedve a kanapéra, ágyba, és egyáltalán semmi szabály és határhúzás nincs az életében. Mivel a kutya falkaállat, jellemzően szorongást és depressziót okoz náluk, ha nincs egy határozott következetes gazdájuk.

Sajna nem tudok rá megoldást, megpróbálhatod megbeszélni vele, de sztem nem fog hajlani kompromisszumra. Ha esetleg gyereketek lesz később, ugyanígy más nevelési elveitek lesznek valószínűleg.

ma 14:01
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Engem csak akkor idegesitenek ezek a kis ölebek ha agresszivak, ez is az?

Ha kedves meg hagyja magát simogatni akkor nem gond majd megszereted.

ma 14:01
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem sem érdemes ezért szakítani, szerintem viseld el. Nehogy már kis vakarcs tegye tönkre. Ő boldog hogy van neki egy ilyenje, boldoggá teszi. Én se örülnék neki, de elviselném a helyedben. Szerintem a kutya azért olyan, mert eddig mindig a gazdája osztatlan figyelmét kapta, most kevesebbet és próbálkozik. Vagy viseld el, vagy kéne a kutyának egy társ és szerintem akkor ellennének.
ma 14:06
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Kutyás nőként írom

Ezek a kis ölebek gyakran nincsenek nevelve, utcán is nemegyszer ezt tapasztalom. Minden meg van nekik engedve, nincsenek határok húzva, mindenki szépen alkalmazkodjon csak hozzájuk. Nekem is kistestű kutyám van (tacskó), és kellenek a szabályok. Nálunk ha kezd a kutya túl "sok" lenni és pláne ha vannak nálunk, akkor a helyére küldöm és akkor bemegy a kosarába.

A barátnőddel kéne megbeszélni, hogy neked ez így nem komfortos, legyen egy helye a kutyának, mert téged zavar az ágyban/kanapén.

ma 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem szereted a kutyakat, akkor ne gyere ossze kutyassal. Elobb utobb ugyis szakitas lesz a dologbol. Nyilvan nem fog a kedvedert megvalni egy allattol, amiert felelosseget vallalt. Keress olyan part, aki hasonloan gondolkozik a kutyatartasrol vagy nincs kutyaja. Ez a titok.
ma 14:09
 6/18 anonim ***** válasza:
58%

Barátnőm a szüleinél lakik egy panellakásban

3 macskájuk van ami

Nem szeretem a macskákat,nem szeretek náluk lenni,mindenhol macskaszag,macskaszőr van.

Tüsszögök is tőlük.

Nem beszélve a macskák éjfél utáni viselkedésükről,nem egyszer a szívbajt hozták rám.

Mostanában nézegetünk albérletek,mert összeköltöznénk a barátnőmmel.Mondogatta a barátnőm,hogy az egyik macskát is vigyük magunkkal.

De világossá tettem számára,hogy szó se lehet róla.

ma 14:17
 7/18 anonim ***** válasza:
34%
Szeretem a kisebb meretu kutyakat is es amig volt kutyam velem aludt. Ferfi vagyok amugy hetero. Vegyel szor le szedot ha a ruhaidat felted.. vagy keress masik baratnot.
ma 14:20
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

Gondolj bele, hogyan lesz ebből összeköltözés?

Nem tudom hány éves a kutya, de 15 évet lazán elélnek a kistestűek. Akarsz még egy év tizedet, ami közben ezen feszülsz? Arról nem beszélve, hogy ha ez a kutya elmegy, valószínűleg szeretne majd másikat a lány, mert szeret állatot tartani.

Egyre több lesz benned a feszültség, mert a kutya alapvető dolgai is idegesítenek már most. Szorozd meg ezt évekkel... lesz itt vita bőven.

Ha valaki nem viseli a lakásban tartott állatot, az ne jöjjön össze állattartóval.

Nekem két macskám és egy kutyám van. Volt már szakítás a macskáim miatt. Hasonló kifogásai voltak az exemnek. Szőrösek és hullik a szőrük, van pofájuk hozzábújni, ha leül, leverik a széthagyott cuccokat játék közben (érdekes, nekem egyetlen poharat vertek le lassan 5 év alatt... nem azok a lelököm a pultról, mert az vicces típusú macskák), nem hagyhatja őrizetlenül az ételét (aláírom, az egyik ilyen téren pofátlan) és ő ezért nem tud felszabadult lenni, meg nem érzi otthon magát. Elfogadtam, hogy így érez és szakítottunk. A macskák maradtak, ő távozott.

Ha valaki nem állattartó típus, az ismerje fel ezt időben. Mindegy akarsz-e szakítani, fogtok. Lehet, hogy évek alatt cseszi el teljesen a kapcsolatot ez a megoldhatatlan feszültség, de meg fog történni.

Ha a kutya nem is megy fel a kanapéra (az enyém se jöhet) akkor is lesznek szétszórt játékai, akkor is vágyni fog a figyelemre (gondolom te se egy távoli sarokban ülve képzeled a másikkal töltött időt), sőt egyre több figyelemre lesz szüksége ahogy öregszik. És egyre több "baj" lesz vele, meg egyre több anyagi kiadás.

ma 14:30
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
8. Az a baj ezek nem fogjak fel mert nincs meg bennuk az az empatia .. nem fogjak fel hogy a gazdi nem fogja senki kedveert leszabalyozni azt az allatot amelyik olyan mint ha a gyereke lenne. Ehhez kell egy mély állat szeretet ezért soha nem fogja a kerdezokhoz hasonlo erteni ezt a kapcsolatot.
ma 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Igazából itt nem a kutya a hibás, hanem az az ember, aki nem tanítja meg viselkedni és mindent megenged neki. Ezek szokták az állatot szerelmemnek szólítani és szájon puszilni. Én élnék kutyatartóval, de olyannal, aki felelősen nevelve tartja az állatot. Ha ez neked nem komfortos így, akkor nem sok jövőt jósolok.
ma 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!