Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm a kutyáját még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm a kutyáját még étkezéskor is felrakja magunk mellé a székre, sőt alváskor is fenn van az ágyon. Mondtam neki h legalább alváskor ne legyen az ágyon. Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
szeretem a kutyákat, de azért ne essünk túlzásokba. De sok ember ilyen jézuskrisztus szintre emeli némelyik kutyát...
2022. okt. 16. 22:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
17%
En is felengedem az agyba mosas elott. Meg etkezoszekre is fel szokott ugrani, de minden seta utan at van torolve stb
2022. okt. 16. 22:14
 2/28 anonim ***** válasza:
8%

Minden alvasnal a matraconon fekszik. Kell a szeretet.

Fozok magunknak: ugyanazt a dietas kajat esszuk.

Etkezeskor a sorrend fontos. Eloszor mi eszunk. Utana akutya!!

Baratnod igenyli a szeretetet. O normalis varosi no.

2022. okt. 16. 22:23
 3/28 anonim ***** válasza:
39%

Alapszabály!

Ha arra ébredsz, hogy nyalják a golyóid, csak az elélvezésed után nézd meg, hogy a csaj, vagy a kutya volt-e!

2022. okt. 16. 22:32
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
Látom, normális választ nem kaptál. Nő vagyok, szeretem az állatokat, de bőven van egy határ, én sohasem engednék be az ágyamba semmilyen állatot.
2022. okt. 16. 22:37
 5/28 anonim ***** válasza:
61%

Az en kutyám is velem alszik, olyan pasi nem kene akit ez zavar.

Szekre viszont nem rakom fel wtf

2022. okt. 16. 22:44
 6/28 anonim ***** válasza:
52%
5. Minek neked pasi? Imádom amikor már ott tartunk, hogy a szeretetet egy állattól várják el, az emberek meg gyűlölik egymást. Ilyenkor az van, hogy a kutya az olyan állat, hogy a legnagyobb hitvány férgeket is szeretik, ezt használják ki. Próbálj meg egy embert is szeretni, tudom ez ma már nem divat! Kutyáskodni nem más mint az egoizmus extrém formája. Bocsánat a normális kutyatulajdonosoktól, én a városi, a magánytól és az önimádattól szenvedő emberekre gondoltam.
2022. okt. 16. 23:25
 7/28 anonim ***** válasza:
48%
Mondd el neki, hogy ez a kutya az nem ember és nagyon szereted, de az ágyban és az asztalnál nincs mit keressen, mert neked nem fér bele. Sajnos sok sérült ember, humanizálja az állatokat, hogy valamilyen űrt pótoljanak velük, nem árt ilyenkor egy pszichológus, rengeteg személyiség zavar kiválthat ilyen reakciókat.
2022. okt. 17. 00:00
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként itt épp te vagy az, aki túl sokat képzel magáról. Mit gondolsz, odapofátlankodsz és megmondod minek hol a helye? Komolyan ember? Szállj már egy kicsit magadba, a saját otthonodban baszkolódj.
2022. okt. 17. 02:18
 9/28 anonim ***** válasza:
39%
8-9. Vannak akik normálisan szocializálódtak, volt gyerekszobája, apa és anya nevelte fel. Hogy te szubhumán vagy, akik egy kutyát emel piedesztrára hogy szeretetet kapjon, az már a te bajod. Csak ne ülj fordítva a lovon! Az állat nem egyenlő egy emberrel, csak amióta ez a sátánista istenkáromló, ember és családellenes nyugati világ ezt reklámozza. Jobb helyeket nem helyettesítik az embert állatokkal. Mindennek és mindenkinek meg van a helye.
2022. okt. 17. 02:33
 10/28 anonim ***** válasza:
35%

A kutyám csak annyira koszos, mint én. Ha a kutyával nem akar aludni, hogy veszi a bátorságot, hogy velem aludjon, mi több, szexeljen?

Mikor az ember párt választ, nem egy embert választ, hanem annak az egész életét. A családját, abban az állapotban ahogy tartja velük a kapcsolatot, a barátait, ha van, a gyerekét, az életvitelét, jó és rossz szokásait. Akinek nem tetszik a sütemény a csokidísz alatt, az ne akarja leenni róla a csokidíszt, mert csak ő lesz gusztustalan. Ha lesz egy párod, azzal passzolnod kell a legtöbb dologban ahhoz, hogy működjön együtt az élet. Vannak dolgok, amikben a másikkal lehet csiszolódni, de ha valakit nem tudsz elfogadni úgy, ahogy épp megismered, akkor neked nincs helyed az ő életében.

Nekem egy fontos szempont, hogy a szeretett kiskedvencem velem aludjon. A férjem is ezt támogatja (az ő nyakában alszik kicsi kora óta). És rengeteg férfi van, aki teljesen rendben van ezzel a dologgal. Nem ítélem el azt, akinek ez nem fér bele, nekem sem fér bele sokminden, ami másnak csak eg, ártatlan apróság vagy alap dolog. De nem is szorulok (szorultm) rá, hogy egy ilyen embert válasszak és vele veszekedjek meg miatta alakítsam át a kutyámmal a kapcsolatomat. Szabad ember vagyok, elsősorban ahhoz kerestem társat, ahogy éltem, nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak, nem vagyok már tini.

2022. okt. 17. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!