Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem szeretném felvenni a babaváró hitelt, a párom pedig igen? Hasonló tapasztalat?
Jövőre szeretnénk kisbabát. Azt már megbeszéltük, hogy legkorábban akkor mennénk be a bankba, ha a 12. hetet betöltöttem kismamaként a kamatmentesség miatt. A párom simán felvenné a 10 milliót is befektetni, engem egy ft-ja sem érdekel ennek a hitelnek... Aztán megegyeztünk ha marad, akkor felveszünk 2 millió Ft-ot befektetni... Úgy voltam vele, hogy egyedül úgyis sokkal több hitelt kellene felvennem, meg úgy voltam vele, úgysem hosszabbítjàk meg, hát tévedtem -.-
Egyébként van már lakáshitelünk, nem hiába nem szeretnék már több hitelt felvenni...
Te gondolkodsz jól, a párod felelőtlen. Akkor szabad felvenni, ha a kismama betöltötte a 12. hetet. Utána bármilyen lefolyása lenne a terhességnek, a kamatmentesség megmarad.
Látatlanban nem tudni, sikerül-e. Én 1. lombikon egy olyan csajjal voltam beültetésen, aki a férjével felvette a teljes 10 misit, aztán ott görcsölt, mi lesz, ha nem tudják időre teljesíteni...
Kedves Első Kommentelő!
A párom szeretné akkor felvenni, ha betöltöm a 12. Terhességi hetet ÉN egyáltalán NEM szeretném igénybe venni ezt a mézes madzagot...
"A párom simán felvenné a 10 milliót is befektetni"
Én tartok tőle, hogy ebből nem befektetés, hanem valami más lesz, pl autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!