Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem szeretném felvenni a babaváró hitelt, a párom pedig igen? Hasonló tapasztalat?
Jövőre szeretnénk kisbabát. Azt már megbeszéltük, hogy legkorábban akkor mennénk be a bankba, ha a 12. hetet betöltöttem kismamaként a kamatmentesség miatt. A párom simán felvenné a 10 milliót is befektetni, engem egy ft-ja sem érdekel ennek a hitelnek... Aztán megegyeztünk ha marad, akkor felveszünk 2 millió Ft-ot befektetni... Úgy voltam vele, hogy egyedül úgyis sokkal több hitelt kellene felvennem, meg úgy voltam vele, úgysem hosszabbítjàk meg, hát tévedtem -.-
Egyébként van már lakáshitelünk, nem hiába nem szeretnék már több hitelt felvenni...
Kedves 30-as válaszoló!
Úgy nézem egy igazi babaváró hiteles kommentet olvashatunk :D
Azt írtam, akinek nem inge...
De abban teljesen igazad van, hogy ezt vele kell meg beszélnem, csak próbáltam itt hasonló tapasztalatokat keresni.
Hol melyik banknàl és milyen néven van olyan lakàshitel ami kedvezöbb?
Komolyan kérdem mert jelenleg a lakàshitelek java része rosszabb konstrukciò.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!