Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem szeretném felvenni a babaváró hitelt, a párom pedig igen? Hasonló tapasztalat?
Jövőre szeretnénk kisbabát. Azt már megbeszéltük, hogy legkorábban akkor mennénk be a bankba, ha a 12. hetet betöltöttem kismamaként a kamatmentesség miatt. A párom simán felvenné a 10 milliót is befektetni, engem egy ft-ja sem érdekel ennek a hitelnek... Aztán megegyeztünk ha marad, akkor felveszünk 2 millió Ft-ot befektetni... Úgy voltam vele, hogy egyedül úgyis sokkal több hitelt kellene felvennem, meg úgy voltam vele, úgysem hosszabbítjàk meg, hát tévedtem -.-
Egyébként van már lakáshitelünk, nem hiába nem szeretnék már több hitelt felvenni...
Amikor a lakàshitelt felvettted nem gondoltad ezt?
Pedig azok ettöl sz.rabb konstrukciòk. Abba elötörleszteni esetleg szintén felhasznàlhatò pl.
A mi lakáshitelünk 100-szor jobb konstrukció, mint a babaváró hitel :)
Kezdjük ott (és most bocsánat, ha bárkit is megbántok vele, akinek nem inge ne vegye magára), de nem kell tenyészkancának lenni, akkor szülöm meg a kisbabámat, amikor csak szeretném. Ha nem lesz baba, akkor sincsen semmi, a mostani lakás drágulások mellett már így is csak pluszban vagyunk, annyit emelkedett a lakásunk értéke.
Szóval ez merőben más, mint a babaváró, az előtte lévő két hozzászólóval egyet kell értsek valamilyen szinten, bár azért azt nem gondolnám, hogy a kormány azt megteheti, hogy úgymond beolvasztja az emberek állampapírjait... Azért abból hatalmas felháborodás lenne. Ugyanis sokaknak ennél sokkal több pénze leledzik állampapírokban.
Igen, ebben nagy az ellentét és nem tudom ezt hogyan tudnánk megoldani, mert egyébként már nagyon régóta együtt vagyunk, együtt terveztük a családot, stb, egy ilyen miatt nem szívesen mennék szét, főleg, hogyha egyedül kellene ingatlant vásárolnom, akkor egyedül is jóval többet kellene felvennem, mint amit ketten együtt felvettünk...
Albérletbe pedig már nem szeretnék menni, kidobott pénz az ablakon, tudom sokaknak nincs más választása... :/
Ráadásul és ami a legfontosabb, hogy nagyon szeretem a páromat, de amikor ilyen döntés elé állít azért elgondolkodom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!