Hol jobb dolgozni? A ZARA-ban vagy a NIKE-ban? Hálisten mindkét helyre felvennének. Tapasztalat?
Nike.
Zarában megállás nékkül kabinozhatsz, pakokhatsz, kasszázhatsz.
Nike sokkal "nyugisabb" + munkaruha szempontjából is jobb!
4-es nagyon hülye vagy. Jelenleg is tanulok,Egyetemen,és mellette mindig is dolgoztam. De egyből le kell írni. Gáz vagy. A feszültségedet ne rajtan vezesd le, idióta.
1-es, aha jutalékos rendszer van mind a kettő helyen. Bementem megkérdezni. Bejelentett munka, fix fizetes van, vagyis van egy alap, és ahhoz még jön a jutalék.
3-as,nagyon szépen köszönöm a segítséget 😊. Igen a munka ruha elég király lenne :)
3-as vagyok.
Igen, ott az jàr évente több alkalommal + 30% kedvezményt szoktad adni a dolgozóknak a vásárlásokra.
A kettő közül a Nike sokkal jobb választás lenne.
De jó ❤️. Bárcsak felvennének, a NIKE-hoz. Köszönöm a segítséget, 3-as.
Egyébként amelyik válaszoló meg oltogatott, egy idióta. Tipikus negatív ember. Nem azt nézi, h vki igenis dolgozni akar, hanem leszól, h legalja munka.
Tanulás mellett is dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!