Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol jobb dolgozni? A ZARA-ban...

Hol jobb dolgozni? A ZARA-ban vagy a NIKE-ban? Hálisten mindkét helyre felvennének. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, h mind a két helyen jutalékos rendszer van? És arról tud valaki valamit, h ha pl mindkettő helyen szeretnék dolgozni, és egyik helyre már felvesznek akkor ha utána felvesznek a másikra, akkor az TB ügyileg hogy van?

2021. okt. 18. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de én 1,5 évig dolgoztam egy budapesti Zara gyerekosztályán. Jól mondták előttem, hogy a Zarában nincs megállás: folyton hajtogatsz, kabinozol és kasszázol. Én három évvel ezelőtt amikor kezdtem volt kiszámolva nettó 1400 ft-os nettó órabérem, ami kb. 110 ezerre jött ki. Ez még tökre meg is érte, de az az igazság, hogy ennél több óraszámban nem bírtam volna, hiába az átlagon felüli kereset. Az a 4 óra bőven kimerít annyira, mintha 8 órában dolgoznál és 1 év után totál belefáradsz.

Szerintem ne a Zarába menj, vagy ha mégis, akkor minél hamarabb válts.

2021. nov. 6. 02:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen még aktuális, és nagyon örülök, h írtál. Nagyon nagyon szépen köszönöm. Egyenlőre a ZARA-ba sikerült bejutnom, és akkor nem velem van a baj, h 4 óra utan neha beesem az ágyba ezek szerint. Nem csak én akkor hanem mas is többnek érezte azt a bizonyos 4 órát. Köszi. Remélem 1x bejutok a NIKE-hoz is.
2021. nov. 6. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!