Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nemrég halt meg a 13 éves kutyája, és azóta nagyon rosszul van, teljesen bezárkózott. Többi lent?
Volt már, hogy a 14 éves kutyámat úgy altatta el az orvos, hogy közben simogattam, és éreztem ahogy leáll a szíve... a mai napig hiányzik (5 éve altattuk el)....... de SOHA egy napra se voltam miatta ilyen hisztis másokkal.
Nem hinném, hogy ez egészséges.. most írnám, hogy javasold neki a pszichológust, de gondolom azért is hisztizne :/
mi lesz akkor, ha majd valamelyik családtagja hal meg...?
akkor fél évre elvonul magának valami zárdába?
ilyen nőtől kíméljen meg a sors...
értem én hogy a kutya családtag, de akkor is ez már enyhe túlzás.
#7 egyre több az ilyen divat állatmániás libsi, tudod az a fajta aki előbb segít egy kutyának mint egy haldokló embertársának.
üdv a 21. században, az emberek el vannak kényelmesedve, jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak.
"Aki leszavazott, azok szerint normális dolog utálatos, dühöngő, depressziós mentális betegnek lenni egy kutya elvesztése miatt"
Miért szerinted direkt csinálja? Annyira élvezi az önszabdalást szerinted? Mi az, hogy egy kutya miatt? A kutyám többet ér mint az általam ismert emberek 95%-a. Én megértem a csajt, biztos hogy nagyon szerette a kutyust, de nagyon jó lenne ha normálisan mellette lennél, és nem azon akadnál ki hogy "dehát ez csak egy kutya". Belőlem olyan családtagom elvesztése váltotta ki eddig a legnagyobb apátiát és gyászt akiről a legkevésbé gondoltam volna mivel nem is voltunk jóban. Érdekes dolgok ezek. Mindenesetre figyelj rá azért de tényleg nehogy hülyeséget csináljon. Próbáld a tudtára adni, hogy a kutyájának milyen hosszú boldog élete volt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!