Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek hogy tudnék örömet okozni a barátnőmnek? Nemrég vagyunk együtt, friss a szerelem, szeretnem elvarázsolni valami délutáni, esti programmal, ami leveszi a lábáról.
Díszítsd fel a szobádat élő virágokkal, nem kell egy kazalnyi, csak pár szál ide-oda. Gyújts illatgyertyákat, mécseseket a szoba különböző pontjaira, csak ez legyen a fényforrás. Főzz valami egyszerű, de finom kaját neki, ez legyen a felvezetés. Majd küldd át a másik szobába és addig gyújtsd meg a gyertyákat, majd vezesd be a szobádba.. és akkor vallj neki szerelmet, mondd el, mennyire fontos ő neked és nagyon szereted...
ha az én barátom ilyennel lepne meg, hát elsírnám magam a gyönyörűségtől az biztos! többet érne bármilyen más ajándéknál!
"és akkor vallj neki szerelmet, mondd el, mennyire fontos ő neked és nagyon szereted..."
Nem rég vannak együtt hello. Szóval ezt semmiképpen ne tedd. Adj neki vmi ajándékot, de ne olyat amit vmi gagyi boltban vettél, a legjobb ha te magad csinálod és ötletes. Én például egyszer találtam egy olyan botot, ami egy álló farokra emlékeztetett, letisztítottam meg minden és azzal a szöveggel adtam neki, hogy: "ez a mi szexuális védőszentünk" jót röhögött aztán kureltünk egy nagyot.
Utolsó, te meg egy tapló paraszt vagy...
hálát adok az Égnek, hogy az én Barátom nem ilyen pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!