Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nemrég halt meg a 13 éves kutyája, és azóta nagyon rosszul van, teljesen bezárkózott. Többi lent?
Te nem tudsz olvasni??? Altatták már el kutyámat, aki fél éves koromtól kezdve velem volt, az egyetlen "barátom" volt, akkor is játszott velem, amikor az egész iskolám kiközösített, a napom fénypontja volt, hogy vele játszhattam, ő jelentett nekem mindent, amit "normális" embernek egy barát jelenthet.... és a kezeim között halt meg.
És akkor már egyből hisztis, utálatos gyökérnek kell lenni a szeretteimmel???? A kérdésben szereplő lány helyzetét abszolút megértem, de a viselkedését nem. Egyszerűen buta, és kész.
Akkor vállalva a leszavazást:
A kutyám és a macskám a szememben többet ér, mint az emberek túlnyomó többsége. Nem vagyok "libsi", manapság ezt divat rámondani mindenkire, ez gáz...
Másodszor:
Tehát meghalt a kutyája, akihez emlékek és érzelmi szálak fűzik, te meg felajánlottál neki így sebtében egy másikat? Bravó, empátia 0. Majd ha meghal egy rokonod, kicserélhetjük másra, rendben? :-) És nem érdekel az, hogy a kutya nem ember. Ja, nem az, szerencsére! Nálunk családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!