Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek nemrég halt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nemrég halt meg a 13 éves kutyája, és azóta nagyon rosszul van, teljesen bezárkózott. Többi lent?

Figyelt kérdés
8 napja halt meg a 13 éves kutyája, azóta alig szól hozzám, dolgozni sem jár be, csak sír. Ha hozzászólok elkezd velem üvöltözni. A házban sem csinál meg semmit. A szobájából nem is jön ki, csak ha mosdóba megy. Enni sem jön ki, mindig én viszem be neki, de azt is alig lehet ráerőltetni. Mit lehet vele kezdeni? Ha valami jót mondok neki, akkor is ordibál velem. Felhoztam már az új kutya ötletét is de csak idegesebb lett tőle. (ő 21 éves, és 25)
2017. jan. 30. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Te nem tudsz olvasni??? Altatták már el kutyámat, aki fél éves koromtól kezdve velem volt, az egyetlen "barátom" volt, akkor is játszott velem, amikor az egész iskolám kiközösített, a napom fénypontja volt, hogy vele játszhattam, ő jelentett nekem mindent, amit "normális" embernek egy barát jelenthet.... és a kezeim között halt meg.

És akkor már egyből hisztis, utálatos gyökérnek kell lenni a szeretteimmel???? A kérdésben szereplő lány helyzetét abszolút megértem, de a viselkedését nem. Egyszerűen buta, és kész.

2017. jan. 30. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Az emberi életet többre tartom mint egy kutyáét...Láttam meghalni embert eleget....
2017. jan. 30. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Átérzem. Mindenki másképp gyászol. Ne hagyd, hogy kárt tegyen magában, csak legyél vele, vigyázz rá. Kérj esetleg segítséget az apjától, talán tud a lelkére beszélni. Ha nem megy, akkor lehet, hogy kelleni fog valami pszichológus féle.
2017. jan. 31. 02:22
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Akkor vállalva a leszavazást:

A kutyám és a macskám a szememben többet ér, mint az emberek túlnyomó többsége. Nem vagyok "libsi", manapság ezt divat rámondani mindenkire, ez gáz...

Másodszor:

Tehát meghalt a kutyája, akihez emlékek és érzelmi szálak fűzik, te meg felajánlottál neki így sebtében egy másikat? Bravó, empátia 0. Majd ha meghal egy rokonod, kicserélhetjük másra, rendben? :-) És nem érdekel az, hogy a kutya nem ember. Ja, nem az, szerencsére! Nálunk családtag.

2017. jan. 31. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!