Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon utálom a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon utálom a barátnőm kutyáját. Más is érzett már így?

Figyelt kérdés

Tipik kisméretű öleb, a faját nem is jegyeztem meg. Mindig ott szaladgál vagy baszakszik valamivel kanapé körül és még akkor sem nyugszik le amikor szexelünk. Ha alszik sem csendes, mert ha álmában ugat (vakkantás-féle hangokat produkál). Tudom igen, hogy egy érző lény és nem érdemli meg az utálatomat, mert néha az is eszembe jut, hogy szerencsétlennek nincs egy kutyatársa, csak két mamlasz csimpánz, akik közül az egyik agyonbabusgatja, a másik meg rühelli. De akkor is ezt érzem.

Tudom, hogy a kutyások majd most felhördülnek, és elmondják, hogy a kutya is jobb nálam meg a levegőt se érdemlem meg, csakhogy nekem is jogom van jól érezni magam abban a lakásban, akkor is ha a páromé (nekem is van sajátom, mielőtt jönne az incelezés).

Nem tudom, ezt hogy fogom hosszú távon elviselni, van erre valami megoldás? Legalább a kanapéra ne jönne fel, de párom szerint egyedül fogja érezni magát, ha nincs közel... És idegesít az egész jelenléte, ahogy ugrál, nyalakszik (állandóan kezet kell mosni) és a szétrágott gumicsirkéje meg csontja ott is ott van mindig a bútoron.

Ilyen miatt meg nem akarok szakítani egy egyébként értékes és gyönyörű lánnyal, akivel szeretjük egymást.

jan. 19. 13:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Átérzem mindkét oldalt valamennyire. Én sem élnék együtt kutyával, pont az ilyenek miatt. Idegesít az ugatásuk, a nyomulásuk, a nyalogatásuk, a szaguk amit eddig mindig éreztem minimálisan akkor is ha amúgy tiszta, lakásban tartott állatról volt szó.

Ugyanakkor én meg macskás vagyok. Ők sokkal kevesebb vizet zavarnak. Ettől függetlenül a macska nálam családtag, a konyhai bútorokon kívül oda megy ahova akar, nem is tudnék együttélni olyannal aki őt utálja. Szóval megértem a csajt is, meg amúgy nem írsz olyan egetrengető dolgokat amiből azt lehetne levonni hogy neveletlen a kutya, nem tudom mások ezt mi alapján írják. Arról pl hogy ÁLMÁBAN ugat, meg hogy a lakásban vannak a cuccai nem tehet szerencsétlen. A kanapéra én is felengedném ha kutyás lennék, egy állatbarátnak ez nem olyan nagy szám, a macskám is feljön. Kifejezetten szeretem heverészés közben simogatni. Az meg hogy teper utánatok meg rohangál, hát igen, egy kutya ilyen. Pláne hogy amúgy bent rohad a lakásban, mi mást csinálna a nyomorultja. Max az ugrálás az amiről le lehetne szoktatni. (Igazából nem értem a többi ember aki nem így tartja az minek tart úgy egyáltalán kutyát. Oké, munkakutyák kivételek, de azok pszichésen nem is szoktam épek lenni. A falkaállat elmélet már rég megdőlt. A kutyák a család tagjának érzik magukat, valóban az a jó nekik ha a gazdáik közelében, a család tagjaként élhetnek.)

Kicsi kompromisszumra meg lehet próbálni törekedni, pl kanapéra nem felengedni, ugrálásról leszoktatni. De ha téged az egész jelenléte zavar, akkor arra nincs megoldás.

jan. 20. 00:40
 22/26 gabor49 ***** válasza:
34%
remélem a kutyát tartja meg és nem téged
jan. 20. 04:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Kutyásként szólok hozzá. Kompromisszum kell, kérd meg a barátnőd, hogy a kanapéról szoktassátok le és legalább szex közben zárjátok ki a szobából. Ennyit igazán meg lehet tenni azért, akit szeretünk. Ha nem hajlandó rá, akkor ez folyamatos konfliktus lesz a kapcsolatotok alatt.
jan. 20. 10:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Csak én akadtam fent a "két mamlasz csimpánzon"? Cirkuszosok vagytok?
jan. 20. 10:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem szintén van kutyám, többnyire benti (német juhász). Agyra és kanapéra nem jöhet fel, nem ugrál, nyalogat...jó nevelt.

Szex közben alap, hogy be se jöhet a szóba.

Egyik exemnek is volt kutyája (foxi jellegű), nem lehetett mellőle kimenni az ajtón, mer szökött, minden szrt megugatott, állandóan az ágyban aludt. Neki is hiába magyaráztam, hogy zavaró.

Aki alapból így neveli a kutyáját annak hiába mondod, neki ez természetes.

Tudtad, hogy van kutya és az elején latthattad milyen. Vagy elfogadod és "szenvedsz" vele vagy ennyi a kapcsolatnak. Azt nem várhatod, hogy a kutya megy és valószínűleg változás se lesz...de egy két komolyabb beszélgetést megér.

N 32

jan. 20. 10:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, most erre mit lehetne mondani? Kidobni valószínűleg nem fogja (ha van benne minimális felelősségérzet), szóval vagy megszokod, vagy szakítotok. Nem igazán van más opció. Mit vársz pontosan?
jan. 20. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!