Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi csak akkor hidegül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi csak akkor hidegül el ha nem érzi magát szeretve?

Figyelt kérdés

Párom távolodik, nemtudom az okát, odafigyelek rá, szerintem igazán nem adok rá okot hogy elhidegüljön. Gyerek nincs, ház tiszta rendezett, szexre mindig készen állok.

Finoman párszor jeleztem neki hogy hanyagol meg hogy dobjuk fel a kapcsolatot, menjünk kikapcsolódni stb, de hiába

Milyen okok vezethetnek még az elhidegüléshez?

Mi az amit nem csinálhatok jól hogy eltávolodjon?

#férfi #hanyagolás #Érzelmileg távolodik
tegnap 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik nő lehet a képben, ha amúgy minden oké köztetek.
tegnap 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Masik noje van egyertelmuen. Nokent eszre kellet volna venned a jeleket. Hany eves kapcsolat?
tegnap 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
De oka van ha máik nőt tart. Ezért kérdem hogy mi oka lehet ha odafigyelek rá és szexbe se hanyagolom?
tegnap 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de valószínűleg lehet egy 3. fél a képben... Nálunk ez volt, a feleségemnek lett valakije, emiatt teljesen elhidegült, de olyan "nagyon úgy" módon, nekem egyre inkább egyértelművé vált. Majd rá is kérdeztem, be is igazolódott, volt/lett valakije. Van ez így, nem te vagy az első a történelemben.

Részvétem, ha így van, átérzem, amit érezhetsz, átmentem ezen keményen. De remeljuk, hogy teljesen másról van szó nálatok, esetleg csak a hétköznapi mókuskerék általi kiégés is lehet az oka.

És még számos oka lehet.

Mióta vagytok együtt?

tegnap 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet sosem szeretett eléggé...

Vissza kellene menni a kapcsolat elejére, hogy mennyire volt lelkes, mennyire fejezte ki az érzéseit, mennyire volt szerelmes beléd. Ha ezek így szépen megvoltak, akkor valószínűleg te rontottál el valamit, vagy mindketten elcsúsztatok valahol.

Ha nem... Huh, hát akkor eddig tudta játszani magát. Simán lehet hogy képbe került olyan, aki iránt erősebbek az érzései.:(

tegnap 22:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Én sztem nemváltoztam, a lakás rendezett, beszélgetek vele, hívom ideoda, dícsérem ha úgy van, nem korlátozom le semmiben stb

Szal nem lenne oka félremenni, de ha félre is megy nem tudom hogy miért, szerintem megadok mindent amit szeretne

tegnap 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ez nem csak rajtad múlik, megtehetsz te mindent is neki. Ha akar akkor is megcsal.
tegnap 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindent megtehetsz érte... ha nem szerelmes beléd, nem vagy neki elég fontos, akkor semmit sem fog jelenti. Maximum azt, hogy mindig is volt neki egy háztartási cseléd, ágyas, beszélgetőpartner, vagy ilyesmi kategóriák.
tegnap 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok ismét. Ugyanígy voltam. Megadtam mindent. Talán túlságosan is. Nem lett volna oka rá. De! Ott az a fránya de, amit én sem értettem.

Rosszabb a helyzet, ha esetleg szerelmes. Nálunk ez volt és ez volt az egyedüli "mentsége" úgymond. Érzelmileg csalt meg elsősorban. A szerelem nagy úr... Sokkal rosszabb, mintha csak egy egy-két alkalmas kalandvágyból elkövetett félrelépés lenne.

Mit gondolsz, vagytok olyan kapcsolatban, hogy esetleg erről beszélj vele? Hogy rákérdezz? Mi megbeszéltük a dolgot, életem legjobb döntése volt, hogy határozattan kértem, hogy rakja ki a kártyáit, hogy mondjak el, tisztázza magát, hogy mi az igazi helyzet, ami van.

tegnap 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!