Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor érzitek hogy szeretve vagytok?
Ha az 5 szeretet nyelvel tisztában vagy akkor nem nagyon tudunk annál többet mondani.
Viszont ha elárulod hogy mi a párod szeretetnyelve, akkor tudunk abban segíteni hogy hogy szerezhetsz neki egy jó napot.
Hogy érted, hogy önzetlenül? Jó esetben mindkettőtök örömére történik, nem (csak) ő "ajándékoz meg" téged.
#8: Pontosan így értem. Hogy önmagában örömét leli a velem való szexben, nem csak azt hazudja, hogy aztán manipulatív módon szépen átalakítsa a kapcsolatot olyanná, ahol az együttléteket fokozatosan építi le, miközben ezzel párhuzamosan egyre több olyasmit vár tőlem, ami leginkább az ő örömét szolgálja.
Azért nehéz helyzet, mert ha valakivel együtt vagyok és szeretjük egymást, akkor mindenben rendelkezésére állok és számíthat rám és ezt sok lány szereti átfordítani.
Számomra a szex a szerelem kifejezése és ha ő nem így gondolja, akkor nem érzem úgy, hogy igazán szeretve lennék.
Sajnos egyre több olyan nő van, aki vagy alapból úgy tekint a szexre, mint amin essünk túl gyorsan és nem is lehet erről beszélni vele, mert akkor kifakad, hogy őt igazából nem is érdekli a szex meg a pasik akarnak mindig csak szexelni.
Vagy élvezi ugyan ő is, de ott van benne egy űr, hogy mégiscsak ő a nő és ha nem kap még pluszban valamit érte, akkor szépen lassan ellaposodik, gépiessé válik és úgy érzi, hogy én kihasználom őt (függetlenül attól, hogy elmondása szerint jó a szex), mert valamelyik exétől ő ezen felül még többet is kapott. Persze engem szeret, nem az exet, de azt szeretné, ha ezt tőlem is megkapná.
Ez lehet anyagi vonatkozású dolog vagy szolgálat (nyűgözzem le a barátnőit, hogy milyen szuper pasi vagyok, akinek egyet füttyent és ő érte megy a munkahelyre, mindig meglepi valami menő ajándékkal) esetleg olyasmi, amit ő akar, de már a kapcsolat elején tisztázva volt, hogy én nem akarok és akkor elfogadta. Ilyen volt egyszer a vidéki családi házba költözés és a gyerekvállalás.
Ilyenkor én azt érzem, mint mikor valami ügynök akar bepalizni, hogy a kezembe ad valamit, hogy az ingyen van, fogadjam el, aztán addig-addig beszél, amíg kiderül, hogy mégsincs ingyen, aztán már nekem kell bunkó módon letennem a földre és elmennem, hogy köszi, de mégsem kérem, akkor sem, ha egymillió helyett most csak 100 Ft-ba kerül és az adataimat sem fogom megadni 10 másik ember adataival együtt, mert nem erről volt szó.
Ha azt érzem, hogy tőlem boldog és nem a körítéstől, akkor azt érzem, hogy én vagyok a fontos neki és igyekszem a kedvében járni.
Ha viszont azt, hogy csak azért fekszik le velem, hogy ezzel próbáljon meg láthatatlan pórázon tartani és manipulatív módon idomítani, azzal az ellenkezőjét éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!