Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem szeretve magam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem szeretve magam egy kapcsolatban, ha a férfi a tőlem kapott spontán orált viszonozni akarja mindig. Normális?

Figyelt kérdés

Ilyenkor szokott jönni a körítés, hogy "nehogy már nehezedre essen önzetlenül örömet szerezni annak, akit szeretsz", de itt nem azon van a hangsúly, hogy minden kedves gesztusért várnék cserébe valamit, vagy hogy az intimitás számomra üzlet tárgyát képezné, hogy márpedig x szolgáltatásért y-t várok cserébe. Szimplán én nem lennék képes arra, hogy a partneremet, aki

odaadóan repített a csúcsig, otthagyjam, miután én végeztem. Szeretném valamilyen (szexuális) formában viszonozni ezt neki, és hogyha ő fordítva nem így gondolkodik rólam, akkor nem érzem, hogy úgy szeretne, mint én őt. Ez így érthető, tolerálható, rendben van, vagy csak hülye vagyok?

tegnap 06:13
A kérdező szavazást indított:
Számomra ilyen az ideális nő.
Együtt tudnék élni vele, ha ettől boldogabb, akkor így lesz.
Kéne a francnak ilyen nő.
Nő vagyok, leskelődni jöttem.
15 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdező nő, és miután pippantott magától azt szeretné ha kapna ő is nyalást :) Szerintem ez teljesen rendben van...

Hol a gond? nem jut eszébe a pasinak? hát szólj rá. Vagy nem akarja csinálni?

tegnap 06:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Most nincs senkim, de korábban már beleütköztem abba, hogy a heti 2-3 extra, szexen kívüli szopást az alap setting részének tekintette az úriember, és szerinte az a nő volt a prűd/önző, akinek ez ebben a formában nem volt örömteli.
tegnap 06:52
 3/13 Horst ***** válasza:
100%

Teljesen egyet tudok érteni a felvetéseddel, különösen azért mert látszik, hogy nem az a lényeg, hogy kivétel nélkül minden szopásra jusson egy nyalás, hanem hogy törekedni kellene a kölcsönösségre.

34F

tegnap 07:10
 4/13 A kérdező kommentje:
El tudok persze képzelni olyan szituációt, amikor a másiknak van szüksége több törődésre, mert mondjuk stresszes, kimerült, maga alatt van. Az az alap, hogy ilyenkor hozzábújok, simogatom és beszélgetek vele, hátha segíthetek abban, hogy jobban érezze magát, és mondjuk a végén felkínálom, hogy kényeztetem egy kicsit, ha szeretné, ez most csak róla szól. De világos, hogy mikor heti több szexen kívüli szopás merül fel alap elvárásként egy férfi részéről, az egy másik kategória.
tegnap 07:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, és te mondod, hogy mire lenne szükséged? Én férfiként nagyon sokszor kaptam régen is egyoldalú orált, és a jelenlegi barátnőmtől is rendszeresen. Miért? Mi férfiak általában gyakrabban kívánjuk, és egy gyors levezetésre szükség van néha. A csajok másképp vannak ezzel, több idő kell, nyugis körülmények, nem mindig sikerül, stb. A barátnőm pl el sem tud menni nyalástól, vagy ujjazástól önmagában, csak ha meg is dugom, viszont a libidója alacsonyabb, mint az enyém, emiatt gyakran magától elégít ki engem egyoldalúan, mert tudja, hogy én gyakrabban kívánom. Egyébként a kommunikáció a legfontosabb, szólj, hogy te is kérsz valamit, vagy told le a bugyit, és egyértelmű lesz.
tegnap 07:38
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Jaj de tetszik a hölgy gondolkodása, egyetértek férfiként 😊!
tegnap 07:39
 7/13 A kérdező kommentje:
#5 Rendben, de én meg simán felizgulok, ha csinálom valakinek szájjal, vagy egyáltalán bárhogy, és alapvetően ha sokszor el van játszva, hogy szopnom kell és ennyi, akkor kielégületlennek fogom érezni magam a kapcsolatomban, az igényeimet meg mellőzöttnek. Nem minden nőnek valami szexet kiváltó jolly joker kártya a szopás, van aki kedvet kap tőle többhöz is, na ők azok, akik hoppon fogják érezni magukat egy általad felvázolt kapcsolati dinamikában.
tegnap 08:05
 8/13 A kérdező kommentje:
*hoppon maradva. Mert nálatok ez az alapvető berendezkedés.
tegnap 08:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, maximálisan értelek, és baromi izgató lehet férfiként is, ha minden szopásnál felizgulsz attól, hogy a farkát kényezteted. Tudom, mert volt nekem is ilyen exem, nem is maradt hoppon sosem. Viszont nem mindenki ilyen, a barátnőm pl imád szopni most is, elmondása szerint, és ez jól látható is, de egyszerűen nem izgul fel tőle önmagában.

De továbbra is a kérdés: elmondtad a pasidnak, vagy jelezted egyértelműen, hogy felizgultál nagyon, és te is kérsz valamit? Legtöbbször nagyon nehéz rájönnünk, hogy a nők mit akarnak pontosan.

5 voltam

tegnap 08:30
 10/13 anonim ***** válasza:
De olyat azért lehet, hogy nem pont a szopás után nyallak ki, hanem egy másik időpontban játszok veled? Egyébként is szeretek kényeztetni, szóval számomra az ilyen nem okoz gondot.
tegnap 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!