Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem szeretve magam egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem szeretve magam egy kapcsolatban, ha a férfi a tőlem kapott spontán orált viszonozni akarja mindig. Normális?

Figyelt kérdés

Ilyenkor szokott jönni a körítés, hogy "nehogy már nehezedre essen önzetlenül örömet szerezni annak, akit szeretsz", de itt nem azon van a hangsúly, hogy minden kedves gesztusért várnék cserébe valamit, vagy hogy az intimitás számomra üzlet tárgyát képezné, hogy márpedig x szolgáltatásért y-t várok cserébe. Szimplán én nem lennék képes arra, hogy a partneremet, aki

odaadóan repített a csúcsig, otthagyjam, miután én végeztem. Szeretném valamilyen (szexuális) formában viszonozni ezt neki, és hogyha ő fordítva nem így gondolkodik rólam, akkor nem érzem, hogy úgy szeretne, mint én őt. Ez így érthető, tolerálható, rendben van, vagy csak hülye vagyok?

tegnapelőtt 06:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A szex társas játék adok kapok

Én se szopnék szívesen ha én meg úgy vagyok hagyva

tegnapelőtt 11:50
 12/18 A kérdező kommentje:
#9 Persze, szoktam kommunikálni a vágyaimat, nem is a partnereimtől kaptam emiatt savazást, hanem más férfiaktól, akikkel beszéltem hasonlóról. Mivel én eddig csak két emberrel feküdtem le, abból, hogy nekik nem volt gondjuk a "működésemmel", nem merek következtetni a férfiak többségének a hozzáállására. Valószínűleg azzal illek össze, akit, mint te is mondtad, felizgat, hogy ilyen vagyok.
tegnapelőtt 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, létezik még remény a világon :)

Én konkrétan nem vagyok oda azért, hogy engem kényeztessenek, de ha én tehetem meg a párommal az a legjobb dolog, mert olyan fantasztikus érzés amikor érzem, hogy élvezi amit csinálok neki 😊 (olyan szinten, hogy ez amolyan viszonzást nem váró élmény, mert én meg ezt élvezem 😅)

A lényeg, hogy ha tudom, hogy ilyen vagyok, és amennyi ember van a földön, tuti vannak még ilyenek mint én akik odaadással tudják adni ezeket az örömöket 🙂

Úgy vagy jó és izgi ahogy vagy, ne aggódj csak élvezd az életet 😊

Sok sikert a továbbiakban 😊

30f

tegnapelőtt 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy volt olyan exem aki nem akarta,vhogy kinyaljam.

Pedig nagyon tetszett a puncija.

5 perc után mindig mondta, hogy jó elég..

Mondtam neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni szóval mondja meg, hogy jó neki..

Neki mindenhogy jó..

Ok, de nyalasnál?

Neki elég 5 perc.

Utána kitapasztaltam, hogy azt szereti, ha simogatom a csiklóját. De ott is kb 5-10 perc után mondta, hogy tegyem be és dugjam.

Szopni nagyon szeretett és tudott is mert látta, hogy mekkorákat élvezek tőle és azt mondta, hogy ezt imádja.

tegnap 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Én sosem kaptam még viszonzást senkitől, megszoktam, nekem mondhatni már ez a normális.

Viszont megértelek, ha elölről kezdhetném valószínűleg én is várnám a viszonzást.

tegnap 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Bepótoljuk a sok kimaradt viszonzást? :D
tegnap 13:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha rámkattan a párom és szeretem közben ujjazni, mert szeretem érezni ahogy nedvesedik. Sajnos az ejakuláció után nincs rögtön kedvem orálisan viszonozni, ezért inkább úgy csináljuk, hogy előbb én kényeztetem és utána ő engem. 37F
tegnap 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Hova való vagy kérdező?? Ha szabad kérdeznem
ma 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!