Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem szeretve magam egy kapcsolatban, ha a férfi a tőlem kapott spontán orált viszonozni akarja mindig. Normális?
Ilyenkor szokott jönni a körítés, hogy "nehogy már nehezedre essen önzetlenül örömet szerezni annak, akit szeretsz", de itt nem azon van a hangsúly, hogy minden kedves gesztusért várnék cserébe valamit, vagy hogy az intimitás számomra üzlet tárgyát képezné, hogy márpedig x szolgáltatásért y-t várok cserébe. Szimplán én nem lennék képes arra, hogy a partneremet, aki
odaadóan repített a csúcsig, otthagyjam, miután én végeztem. Szeretném valamilyen (szexuális) formában viszonozni ezt neki, és hogyha ő fordítva nem így gondolkodik rólam, akkor nem érzem, hogy úgy szeretne, mint én őt. Ez így érthető, tolerálható, rendben van, vagy csak hülye vagyok?
A szex társas játék adok kapok
Én se szopnék szívesen ha én meg úgy vagyok hagyva
Nyugi, létezik még remény a világon :)
Én konkrétan nem vagyok oda azért, hogy engem kényeztessenek, de ha én tehetem meg a párommal az a legjobb dolog, mert olyan fantasztikus érzés amikor érzem, hogy élvezi amit csinálok neki 😊 (olyan szinten, hogy ez amolyan viszonzást nem váró élmény, mert én meg ezt élvezem 😅)
A lényeg, hogy ha tudom, hogy ilyen vagyok, és amennyi ember van a földön, tuti vannak még ilyenek mint én akik odaadással tudják adni ezeket az örömöket 🙂
Úgy vagy jó és izgi ahogy vagy, ne aggódj csak élvezd az életet 😊
Sok sikert a továbbiakban 😊
30f
Férfiként mondom, hogy volt olyan exem aki nem akarta,vhogy kinyaljam.
Pedig nagyon tetszett a puncija.
5 perc után mindig mondta, hogy jó elég..
Mondtam neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni szóval mondja meg, hogy jó neki..
Neki mindenhogy jó..
Ok, de nyalasnál?
Neki elég 5 perc.
Utána kitapasztaltam, hogy azt szereti, ha simogatom a csiklóját. De ott is kb 5-10 perc után mondta, hogy tegyem be és dugjam.
Szopni nagyon szeretett és tudott is mert látta, hogy mekkorákat élvezek tőle és azt mondta, hogy ezt imádja.
Én sosem kaptam még viszonzást senkitől, megszoktam, nekem mondhatni már ez a normális.
Viszont megértelek, ha elölről kezdhetném valószínűleg én is várnám a viszonzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!