Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20-21 év körüliek! Egy új kapcsolatban nálatok hogyan zajlik az első alkalom?
Előre megbeszélitek vagy spontán? Ha beszéltek róla, akkor csak utalások vannak vagy konkrétan megbeszélitek? Kb. mennyi idő után történik meg az első szex?
(Tudom, vannak akik már az első néhány alkalommal lefekszenek és csak később lesz belőle kapcsolat, kérem ők ne válaszoljanak)
Érdekel, más pároknál ez hogy zajlik. 20/L
Nálunk pár hét után amikor először mentem át a baratomhoz akkor történt meg, nem voltak otthon a szülei, nem beszéltünk róla előtte, de szerintem mindketten tudtuk, hogy ez lesz. Kicsit beszélgettünk a konyhában, ettünk, aztán felmentunk "megnézni a szobáját" és onnan egyértelmű volt.
19L
Mi fél év után feküdtünk le, előtte nagyon sokat beszéltünk a vágyainkról, a libidónkról, volt soksok petting, és már egy ideje nagyon egyértelműen tudtomra hozta, h szeretne lefeküdni velem. Engem beparáztatott, annyit mondta. Amikor abbahagyta pár napra, és amúgy is nála aludtam, akkor én mentem rá. :) Nem szóltam előtte, meglepődött.
N/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!