Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi igényli egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi igényli egy kapcsolatban, hogy időnként spontán lepippantsák, akár viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés

nov. 21. 21:40
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, én igénylem.
Férfi vagyok, nem igénylem. (Értsd: viszonzod az orált, vagy elég, ha akkor van, ha szex is van.)
Nő vagyok, a legtöbben igénylik.
Nő vagyok, a legtöbben nem igénylik.
77 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
63%
Én férfi vagyok, de nem igénylem. Eddigi tapasztalataim alapján nem is annyira szeretem az orált kapni, persze az benne van, hogy megszeretném, ha lenne egy odaadó partnerem akivel minden stimmel.
nov. 21. 21:45
 2/30 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb igényli, csak a gyakoriság más.
nov. 21. 21:47
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
A spontaneitás jól esne, ellenben ragaszkodnék a rövid időn belüli viszonzáshoz, akár úgy is, hogy én is meglepetésszerűen okozok örömöt.
nov. 21. 22:03
 4/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem igénylik, de attól még örülnek neki :)
nov. 21. 22:05
 5/30 anonim ***** válasza:
41%
Jól beszéltél 4 -es!
nov. 21. 22:22
 6/30 anonim ***** válasza:
70%

Nagy duzzogva kibírják. 😁

Eddig nem utasítottak vissza.

nov. 21. 23:48
 7/30 anonim ***** válasza:
70%

Az összes akarja és plusz pont, ha nem kell viszonozni.

A férfiak szeretik, ha szolgával élnek együtt.

nov. 22. 00:51
 8/30 A kérdező kommentje:
Kicsit elkeserít ez most. Persze ahol a férfi libidója többszöröse a nőének, és ezt a megoldást sikerült találniuk rá, mert a nőnek ez csak valamiféle gesztus az önzetlen örömszerzésre, amitől ő nem jön lázba különösebben, így nem igényli, hogy kapjon cserébe valamiféle kielégülést, ott megértem, hogy ez a szokás alakul ki a kapcsolatban. De alapjáraton szerintem sokan vagyunk nők, akik felizgulnak (az egyébként szívesen nyújtott) szopás közben, velünk szemben inkább kicseszés, hogy hagynak minket lógva és intézzük el magunkat, ha annyira akarjuk (vagy még azt se, mert menjen inkább tovább a nap).
nov. 22. 01:56
 9/30 anonim ***** válasza:
73%

#8 teljesen egyetértek. Szopás van viszonzás nélkül, de nyalás nem igazán...

Az legrosszabb, hogy szopás után meg se kérdezik, hogy valahogy kielégíthet-e ő engem.

Szívesen szopok, de néha jó lenne, ha nem kellene úgy éreznem, ez a férfinak jár, én meg legyek boldog, ha néha kinyal. Ezek után egyre ritkábban szopok.

Amúgy a szex is ilyen. Ha nem élvezel el addig, amig ő, a legtöbbet ez nem érdekli. Ott is ez van. Felizgulok, kezdem élvezni, ő elélvez, vége. Pedig sok mindent megtettem már, odatettem a kezét, hogy azzal elégítsen ki, mondtam, hogy akarok másodikat stb.

Magamnak befejezni elég megalázó. De hát ez van. A normalis férfiak meg már mind elkeltek :D

#7 voltam.

nov. 22. 02:40
 10/30 anonim ***** válasza:
56%

#7, #8 Jesszusom. Nem tudom milyen pasikkal volt eddig dolgotok.

Csak magamból tudok kiindulni, de egy normális férfinak ugyan olyan jó adni is mint kapni. Soha egyetlen nőt se hagytam kielégülés nélkül hacsak ezt kifejezetten nem így akarta. Sőt, számomra kifejezetten szar érzés ha nem akarja a nő is, szóval ha akarja, akármit, akárhogy, akárhányszor azt öröm adni. Szerintem :)

Ami a kiinduló kérdést illeti. "igényelni" azt igénylem, hogy a nő megértse, hogy kb két naponta egy férfinek kell valami... és nem, egyáltalán nem elvárás, hogy orál legyen, egy kis kézimunka már világbajnok lenne. (Nálunk otthon ez kvvára nem megy sajnos.)

nov. 22. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!