Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi igényli egy kapcsolatban, hogy időnként spontán lepippantsák, akár viszonzás nélkül?
Nagy duzzogva kibírják. 😁
Eddig nem utasítottak vissza.
Az összes akarja és plusz pont, ha nem kell viszonozni.
A férfiak szeretik, ha szolgával élnek együtt.
#8 teljesen egyetértek. Szopás van viszonzás nélkül, de nyalás nem igazán...
Az legrosszabb, hogy szopás után meg se kérdezik, hogy valahogy kielégíthet-e ő engem.
Szívesen szopok, de néha jó lenne, ha nem kellene úgy éreznem, ez a férfinak jár, én meg legyek boldog, ha néha kinyal. Ezek után egyre ritkábban szopok.
Amúgy a szex is ilyen. Ha nem élvezel el addig, amig ő, a legtöbbet ez nem érdekli. Ott is ez van. Felizgulok, kezdem élvezni, ő elélvez, vége. Pedig sok mindent megtettem már, odatettem a kezét, hogy azzal elégítsen ki, mondtam, hogy akarok másodikat stb.
Magamnak befejezni elég megalázó. De hát ez van. A normalis férfiak meg már mind elkeltek :D
#7 voltam.
#7, #8 Jesszusom. Nem tudom milyen pasikkal volt eddig dolgotok.
Csak magamból tudok kiindulni, de egy normális férfinak ugyan olyan jó adni is mint kapni. Soha egyetlen nőt se hagytam kielégülés nélkül hacsak ezt kifejezetten nem így akarta. Sőt, számomra kifejezetten szar érzés ha nem akarja a nő is, szóval ha akarja, akármit, akárhogy, akárhányszor azt öröm adni. Szerintem :)
Ami a kiinduló kérdést illeti. "igényelni" azt igénylem, hogy a nő megértse, hogy kb két naponta egy férfinek kell valami... és nem, egyáltalán nem elvárás, hogy orál legyen, egy kis kézimunka már világbajnok lenne. (Nálunk otthon ez kvvára nem megy sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!