Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi igényli egy kapcsolatban, hogy időnként spontán lepippantsák, akár viszonzás nélkül?
Ilyenre is szükség van, legalábbis én szeretem.
Persze én is szoktam meglepetést szerezni a páromnak, a kölcsönösség itt is fontos.
51/ f.
Igen.
Bármikor leszoptam viszonzás nélkül.
Neki volt, hogy kinyalt viszonzás nélkül.
Ilyen egy kapcsolat.
Törekedtünk a kölcsönösségre de nem mindig jött össze.
#16 na, az ilyen szolga kell a férfiaknak. Még meg is magyarázza, hogy a nőnek nem kell mindig kielégülés.
Régen én is sokszor leszoptam a volt párom, mert élveztem. De mivel ő is úgy fogta fel, mint a 16-os szolga, hogy a nőnek nem mindig kell élvezni, a férfinak viszont igen, ezért inkább nem csinálom most már, csak szex alkalmával. Akkor talán kapok viszonzást, ha kielégülést nem is biztos. Persze ez a férfiak és néhány szolga szerint természetes, hogy a nőnek nem mindig élvezetes.
Rosszul van értelmezve sokaknál a kérdés illetve a válaszok.
Az "igényli" az én ertelmezésemben azt jelenti, hogy fontos ez a férfinek és elvárja. Szerintem a legtöbb válaszoló nem erre gondolt, hanem arra, hogy ha ezt felajánlja neki a párja, akkor örül e neki. Persze hogy igen! Ez kb. olyan mint az ingyen kaja, ingyen sör, év végi bónusz, ajándék, stb. Ugyanakkor nem elvárható, és a legtöbb férfi igenis szívesen viszonozza az orált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!