Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi igényli egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi igényli egy kapcsolatban, hogy időnként spontán lepippantsák, akár viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés

nov. 21. 21:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Igen.40+f
nov. 22. 08:32
 12/32 anonim ***** válasza:

Ilyenre is szükség van, legalábbis én szeretem.

Persze én is szoktam meglepetést szerezni a páromnak, a kölcsönösség itt is fontos.

51/ f.

nov. 22. 08:41
 13/32 A kérdező kommentje:
#10 Hogyhogy milyen pasikkal? Látod, hogy az egyértelmű többség önbevallásos alapon ilyen, kétlem, hogy külön tehetség kéne kifogni őket.
nov. 22. 09:18
 14/32 anonim ***** válasza:
48%
Én sajnos már abba a nem kis számú csoportba tartozom, aki IGÉNYELNÉ....🤔
nov. 22. 09:33
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Igen.

Bármikor leszoptam viszonzás nélkül.

Neki volt, hogy kinyalt viszonzás nélkül.

Ilyen egy kapcsolat.

Törekedtünk a kölcsönösségre de nem mindig jött össze.

nov. 22. 09:41
 16/32 Icus76 ***** válasza:
61%
Szerintem sem elvárás,de jólesik. Persze nem állandóan és azért viszonozni is illik. Az természetes hogy nőként felizgulunk ebben a helyzetben, de nem muszáj minden felizguláskor kielégülni, figyelmes partnernél úgyis lesz később viszonzás és akkor akár többször is megteheted.
nov. 22. 10:48
 17/32 anonim ***** válasza:
Én is igenyelném. De persze szeretem viszonozni is nyalásnként
nov. 22. 12:20
 18/32 anonim ***** válasza:
38%

#16 na, az ilyen szolga kell a férfiaknak. Még meg is magyarázza, hogy a nőnek nem kell mindig kielégülés.

Régen én is sokszor leszoptam a volt párom, mert élveztem. De mivel ő is úgy fogta fel, mint a 16-os szolga, hogy a nőnek nem mindig kell élvezni, a férfinak viszont igen, ezért inkább nem csinálom most már, csak szex alkalmával. Akkor talán kapok viszonzást, ha kielégülést nem is biztos. Persze ez a férfiak és néhány szolga szerint természetes, hogy a nőnek nem mindig élvezetes.

nov. 22. 12:46
 19/32 anonim ***** válasza:
Nincs is jobb egy spontán cuminál. Bár én a magam részéről igyekszem a lehető leghamarabb viszonozni is. Persze lehet, hogy van tartozásom.
nov. 22. 12:48
 20/32 anonim ***** válasza:

Rosszul van értelmezve sokaknál a kérdés illetve a válaszok.

Az "igényli" az én ertelmezésemben azt jelenti, hogy fontos ez a férfinek és elvárja. Szerintem a legtöbb válaszoló nem erre gondolt, hanem arra, hogy ha ezt felajánlja neki a párja, akkor örül e neki. Persze hogy igen! Ez kb. olyan mint az ingyen kaja, ingyen sör, év végi bónusz, ajándék, stb. Ugyanakkor nem elvárható, és a legtöbb férfi igenis szívesen viszonozza az orált.

nov. 22. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!