Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfi igényli egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi igényli egy kapcsolatban, hogy időnként spontán lepippantsák, akár viszonzás nélkül?

Figyelt kérdés

nov. 21. 21:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem igénylem.nem is igazán rajongók érte.
nov. 22. 13:22
 22/32 Icus76 ***** válasza:
65%
18# ritka önző és okostojás kis nő lehetsz. Ha szereted akivel vagy nem áldozat néha a kedvére tenni. Sajnálom hogy neked összedől a világ ha véletlenül kielégítetlen maradsz.
nov. 22. 13:32
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

én azért így 2 év szingliség után örülnék ha csak adnék :D

aztán mehet dolgára a nőci 🤗

26f

nov. 22. 14:20
 24/32 anonim ***** válasza:
69%

#22 tudom, hogy egy szolga nehezen értelmezi a kölcsönösség fogalmát. A lényeg, hogy te mindig ott vagy az uradnak, hogy kielégítsd őt.

Persze szerencsére vannak normalis férfiak is, ezt nem tagadom, akiknek egy nő kell és nem egy cseléd.

nov. 22. 14:39
 25/32 A kérdező kommentje:
#20 Egyébként igen, itt most arra gondoltam, hogy elvárásként fogalmazódik meg, illetve megsínyli a kapcsolat, ha nincs ilyen.
nov. 22. 21:45
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
ja ez megint ilyen csajos hiszti kérdés? mert veled ezt csinálták és most ki akarod deríteni mennyi van ilyenből?
nov. 23. 10:43
 27/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom igénylik e, de én szívesen csinálom. Szeretek szopni akár spontán is. Persze ha kedvelem az illetőt. 19L
nov. 23. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
Én még sose élveztem el pippantástól, úgyhogy nem ragaszkodom hozzá. 39F
nov. 23. 22:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Örülnék neki! De igyekeznék viszonozni is! f.
nov. 23. 23:35
 30/32 anonim ***** válasza:
Persze hogy igénylik
dec. 24. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!