Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy csomó kapcsolatban teljesen alapnak számít, hogy a nő időnként leszopja bármiféle folytatás vagy viszonzás nélkül a férfit, de fordítva már nem szokott történni ilyesmi?
Szóval a férfi nem nyalja ki a nőt néha csak úgy spontán, mert abból biztos, hogy lesz szex is, nincs olyan, hogy valami kizárólag a nő kielégüléséről szól.
Nálatok ez hogy működik?
Tényleg gyakoribb, de a másik eset is megtörténik.
Amúgy másik oldalról meg több nőnél alap, hogy a férfi magasabb legyen, többet keressen és hasonlók. Hát, ez ezzel jár.
Nem érted vagy nem akarod érteni?
Mindkét fél pakol valamit a kapcsolatba. Az egyik fél ezt, a másik fél azt. Tökéletes egyenlőség sosem lesz. Maximum akkor lenne, ha a férfiakat felcsatolhatóssal is megcsinálnék és a nők is órákig csókolgatnák a férfiak mellét.
Nincs is jobb egy spontán nyalásnál!
F.
Nos, én pl. nyalás-mániás vagyok, így nekem mindennél nagyobb öröm orálisan kielégíteni a nőket. A szopást nem annyira szetetem, sosem kértem senkitől. És mindig szánalmasnak tartottam, amikor a párkapcsolatokban adok-kapok rendszerben működnek azok a dolgok, amiknek a kölcsönös és egyidejű örömszerzésen kéne alapulniuk. Én nem azért nyalok egy nőt, ketyegő taxiórával, hogy majd behajtsam az "árát" valami ellenszolgáltatás formájában, hanem mert élvezem, és mert ő is élvezi. Sosem kértem semmit nőktől, amit nem maguktól akartak adni.
F38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!