Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hoz ekkora áldozatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hoz ekkora áldozatot egy 32 éves pasi, ha a történtek után semmilyen félle kapcsolatot nem szeretne töllem? Ezek után számithatok folytatásra?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok,mindketten tisztességes joravaló családból származunk,rég óta ismerjük egymást.Most lett alkalom beszélgetésre,ismerkedésre.Jó pár bizalmi beszélgetés után,le akart feküdni velem,mivel 3 hét leforgása alatt történt,nem szerettem volna,komolyat akartam.igy 1 honapig nem beszeltünk.Egyik este a neten flörtölgettünk,a ''várom,hogy felmász hozzám a teraszomon''-al és meg is tette,késő éjjel volt,persze ahogy bejutott a teraszomon egymásnak estünk.A szeretkezés jol indult,de azt kell mondjam a végét elunta..nem tudott elélvezni arra hivatkozva,hogy fáradt.Éjjel 3 kor mászott ki,azota eltelt 1 hét mindig én irok rá 2 szer is hivtam ki,de a válasz''nagyon leköt a munka és nincs idöm,majd szolok ha szabad leszek''Nem értem mi a gond 32 éves nincs baratnője..a szüleim jol ismerik ha elkaptak volna minket,veszekedés lett volna belölle...Én most be kell érnem evel az élménnyel és kész?

2015. aug. 23. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az áldozat abban, hogy bemászott hozzád éjjel? Szexelni akart, ami lehet nem alakult úgy, ahogy szerette volna, ezért nem keres, csak nem akar megbántani.

Vagy az is lehet, hogy tényleg fáradt volt.

Szerintem hagynod kéne a pasit egy kicsit, hogy magától keres-e, ha nem, akkor lépj tovább, ez ennyi volt.

2015. aug. 23. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem annak tünt,elég szigoruak itthon,bele se merek gondolni mi lett volna ha észre vesznek...
2015. aug. 23. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Az áldozatot nem azért hozta, mert komoly kapcsolatot akart, akkor anyukádéktól megkérte volna a kezedet. Már az is erre utal, hogy 3 hétig udvarolt, aztán hogy nem feküdtél le vele, egy hónapig nem is beszélt veled.

Csupán egy jó szexet akart. Mivel az nem jött össze neki, így nem akar semmiféle folytatást.

2015. aug. 23. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

23 éves vagy, felnőtt nő. Az is normális lenne, ha nem az ablakon kéne bejönnie valakinek, hogy szexelhess. Sőt, az lenne a normális, ha nem kéne titkolóznod, mert felnőtt vagy, és oké, hogy otthon laksz, de attól még lehet saját életed.

Nekem 17 éves koromban mászott be az ablakomon egy pasi, de nem éreztem áldozatnak a részéről és ő sem tartotta annak.

2015. aug. 23. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Lehet, ég a pofája, amiért nem tudott teljesíteni. Keresd fel, de ne pátyolgasd túlzottan, azért csak férfiból van. Meglepi cumi mindig helyrehozza az önbizalmat. ;)
2015. aug. 23. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hm...érdekes gondolat ez,hogy ''ég a pofája''...nem beképzeltségből,de kinek ne tetszene egy csinos 23 éves csaj...és nem feküdtem mint egy darab fa....
2015. aug. 23. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Pont ezért ég a pofája, hogy volt egy szuper csaj, akit nem tudott kielégíteni.
2015. aug. 23. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

"de azt kell mondjam a végét elunta"

Valószínűleg másra számított, nem azt kapta a szexben, amit szeretett volna, ezért inkább nem akar folytatást. Én erre gondolnék a fentiek alapján...

2015. aug. 23. 15:36
 9/9 cselez ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, ilyenkor általában saját magával van baja a pasiknak. Nem veled! Elképzelhető, hogy kicsit megijedt a baki miatt, és most fél veled találkozni, mert hát akkor újra ágyba kellene bújnia veled és egy második kudarc már sokkal durvább lenne.

A szexben is fontos az összhang ez elsőre persze nem mindig sikerül. Ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog nemsokára.

2015. aug. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!